УКР РУС

Шаран: Здивувався такому суддівству

6 серпня 2017 Читать на русском

Наставник Олександрії Володимир Шаран прокоментував нічию у матчі проти Чорноморця в 4 турі УПЛ.

"Олександрія дуже багато сил витратила в четвер, але, повірте, ми їхали тільки за перемогою. Звичайно, я задоволений зараз нічийним результатом, враховуючи, як складалася гра, що ми вдесятьох залишилися. Я дуже вдячний нашим хлопцям, які проявили характер.

Грали до кінця, вірили в те, що можемо зрівняти рахунок і намагалися навіть перемогти. Тому гра, думаю, була цікава для вболівальників. Звичайно, я не думав, що ми будемо програвати, потрібно було реалізовувати ті моменти, які у нас були.

Я завжди хлопцям говорив: у нас рівноцінні заміни. У нас немає зірок в команді. Кожен футболіст повинен це відчувати. Всі повинні намагатися грати і заробляти преміальні, які президент завжди виплачує. Це дорогого коштує, маю на увазі стабільність в клубі. І вони це розуміють.

Чесно, я дуже здивувався такому суддівству. Але, що зробиш: маємо, що маємо. Багато затримок, багато жовтих карток. Це тільки заважає футболу. Так, ми граємо жорстко. У нас жорстка команда, у нас багато фолів. Але грубо ми не граємо.

Коли ми були в Києві на зборах тренерів команд, нам сказали, що час початку матчів вирішує телебачення. Звичайно, хотілося б грати, як ми грали, наприклад, о восьмій годині в Олександрії, як ми грали в 20:30 в Румунії. Хочеться так, але не все ми вирішуємо", – цитує Шарана офіційний сайт Олександрії.

Чорноморець – Олександрія – 2:2 – Відео голів та огляд матчу

Чорноморець втратив перемогу над Олександрією у драматичному матчі з двома вилученнями