УКР РУС

Шаран: З "Чорноморцем" була дуже важка гра

11 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран прокоментував перемогу над "Чорноморцем" в чемпіонаті України.

– Ви знаєте, тяжко закінчувати вдома... Дуже важка гра, тому що і газон був у важкому стані. І, безумовно, ми в першу чергу думали про перемогу. І робили все можливе, щоб перемогти. У плані організації гри – простіше грали, більше було боротьби. І за рахунок самовіддачі, характеру ми досягли успіху. А також за рахунок майстерності деяких гравців у вирішальних моментах. А так в цілому я задоволений, що ми і фізично витримали, і бажання було, і вболівальники підтримували, – дуже їм вдячний. Все відбулося якнайкраще для нашої команди.

– Президент якось стимулював? Адже було чути крики з роздягальні команди?

– Звичайно, завжди президент заходить, коли команда перемагає. І підтримує нас. Як в моральному аспекті, так і матеріально. І я йому вдячний і за цей рік, і за те, що він розуміє, що футболістам необхідно у першу чергу. І ми намагаємося зі свого боку зробити максимально все, щоб вболівальники були задоволені.

– Який ваш календар далі?

Ми збираємося 15 січня вилетіти до Туреччини на перший тренувальний тур. Потім у нас буде невелика перерва 3-4 дні. Другий тренувальний збір – ми ще не визначилися, теж, напевно, поїдемо в Туреччину.

Боровик: Арбітр назвав Філімонова гнидою, а мені сказав: "Ти о**їв"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу