УКР РУС

Шаран: В українському футболі немає справедливості, все вирішує одна людина

24 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран прокоментував рішення КДК ФФУ.

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран поділився своїм враженням від рішення КДК ФФУ щодо Артема Сітало.

КДК ФФУ відсторонив Артема Сітало на два матчі

"Чесно кажучи, я здивований. Навіть не міг собі уявити, що знову доведеться згадувати цей інцидент. Ми вже змирилися з тим, що Артем Сітало отримав видалення. Він уже пропустив один матч, але сьогодні я дізнався, що йому дали бан на ще один матч. Ну про що тут ще можна говорити? Я читав думку українського експерта Мирослава Ступар про наш матч. Я вважаю, що ця людина авторитетна в суддівстві та футболі. Він зазначив, що в тому моменті не було видалення. Я спілкувався з арбітрами УПЛ протягом цього часу, ні один з них не сказав мені, що там дійсно тягнув епізод на червону картку.

Схожий епізод був в матчі Динамо – Лаціо, коли Бесєдіну італійський гравець наступив на ногу. Але він навіть не отримав жовтої картки. Це, мабуть, тому, що він не "молотом" вдарив, як Сітало, після якого одесит через дві хвилини повернувся в гру. Однак, хто там що б не говорив, все вирішує в українському арбітражі один італієць, який вважає себе відомим експертом. Як він скаже – так і буде. І як сказано в листі, яке нам надійшло – рішення оскарженню не підлягає.

Як би там не було, потрібно з цим змиритися, але я зрозумів, що справедливості в українському футболі мало. Може це якась карма? Я ніколи не говорив про арбітрів на прес-конференціях або інтерв'ю. А тут, в попередньому турі згадав, так відразу ж і поплатився. Не знаю, хто там працює в КДК, але там все вирішує одна людина, а інші зобов'язані його підтримувати. Тому немає справедливості, як у житті, так і в футболі", – сказав Шаран офіційному сайту Олександрії.