УКР РУС

Шаран: Таку команду як Астра цілком можна проходити

27 липня 2017 Читать на русском

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран поділився очікуваннями перед першим матчем третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти румунської Астри.

"Наш тренерський штаб ретельно готувався до вивчення суперника, після чого ознайомив з ним футболістів під час теоретичних занять. У понеділок Астра проводила черговий матч чемпіонату Румунії, граючи практично основним складом. Загалом, інформації достатньо. Ясна річ, що у Астри досвіду побільше, але таку команду цілком можна проходити

В організації гри в обороні румунські футболісти виглядають не так переконливо, як в нападі. Атакуючі ж дії у них класні, що і говорити. Якщо оцінювати румунський футбол дещо ширше, то не можна не відзначити хороші стадіони. Їх відвідуваність, правда, не дуже висока, але інтерес до матчів національного чемпіонату є.

У багатьох командах виступає чимало бразильських легіонерів, що лише робить румунський футбол якісним. Астра в цьому не виняток. А ще зазначу суддівство - воно на хорошому рівні. Румунські арбітри дають грати, чого, на жаль, не скажеш про наших.

Бракує нам Шендрика і Щедрого, які отримали травми. А ще Цурикова, який пропускав гру з Вересом через пошкодження. Він з нами прилетів до Румунії, проте поки невідомо, чи зможе взяти участь в матчі. Всі інші здорові і готові до гри з Астрою", – сказав Шаран в інтерв'ю виданню "Спорт-Експрес в Україні".

Нагадаємо, що зустріч Астра – Олександрія пройде сьогодні, 27 липня. Початок гри – о 20:30.

Варто зазначити, що даний поєдинок не транслюватиметься на українському телебаченні.