УКР РУС

Шаран: Розуміли, що ще жодного разу не вигравали у "Сталі" на рівні Прем'єр-ліги

16 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран прокоментував перемогу своєї команди в матчі 11 туру УПЛ проти "Сталі" (2:0).

– Безумовно, ми прекрасно розуміли, що ще жодного разу не вигравали у "Сталі" на рівні Прем'єр-ліги і в першому таймі було помітно нервозність у діях наших футболістів. І треба сказати, що "Сталь" нас дуже добре вивчила, і повністю закрила нам усі зони. Було складно розкривати таку щільну оборону. У другому таймі ми трохи перебудувалися, в тому плані, що віддали ініціативу супернику і більше грали на контратаках. В результаті ми використали ті моменти, які у нас були. Ми розуміємо, що у нас далі йде дуже щільний і важкий графік, і звичайно, ми дуже раді цій перемозі. Вона для нас дуже важлива.

– Вихід Куліша планувався заздалегідь?

– Так, ми завжди до гри плануємо, хто саме має у нас вийти на поле, як ми можемо перебудуватися. Однозначно, я думав, що Куліш повинен вийти і забити своїй колишній команді. Ми сподівалися і вірили в нього. Перед грою ми говорили з помічниками і всі вважали, що Куліш повинен забити. І він свій момент використав.

– Чи можна сказати, що сьогодні грали дві рівні команди, не зважаючи на становище в турнірній таблиці?

– Так, сьогодні була рівна і складна гра. Не можу сказати, що рівень футболістів у нашій команді сильніший, ніж у суперника. Рівноцінні футболісти, рівна гра, просто спортивне щастя було на нашому боці і щодо організації гри у другому таймі ми діяли правильно.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях