УКР РУС

Шаран: Преміальні за матч з Динамо? З цим проблем немає

10 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран прокоментував нічию у матчі 19 туру УПЛ проти Динамо (0:0).

"Ще після гри з Ворсклою я сказав, що помилився зі стартовим складом, враховуючи поле. Таке ж поле було і сьогодні. Висновки ми зробили, зіграли з трьома опорниками. Ми хотіли перемогти, сили були, грали за вітром, були непогані моменти. А в другому таймі ми вже хотіли зберегти рахунок.

Олександрія – Динамо: кошти від продажу квитків передадуть на лікування хворої дівчинки

Тепер все залежить від того, як ми підсилимося, як будемо проводити збори. Про це поговоримо з президентом клубу. Преміальні за матч з Динамо? Так, з цим проблем немає, президент у нас молодець.

Не можна сказати, що ми провалили рік. Вийшли в єврокубки, пройшли один етап, але деякі провали були, нічийний синдром. Треба посилювати гру. 10 січня збираємося і працюємо. Хочеться поїхати в Туреччину на два збори.

Поставив би команді "четвірку". У нас немає зірок, але є стабільність в складі. В єврокубках з БАТЕ нам не вистачило трохи, травма Гітченка досі перед очима. Але ми ще не готові потрапити в груповий етап. А в чемпіонаті я знав, що буде провал, тому що ми форсували підготовку", – цитує Шарана terrikon.com з посиланням на канал "Футбол 1".

Нагадаємо, що Олександрія в домашньому матчі не програла Динамо.