УКР РУС

Шаран: Олександрія зробила ще один крок до мети – бронзових нагород

4 травня 2019 Читать на русском

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран зазначив, що нічия з Динамо стала ще одним важливим кроком для досягнення мети – здобути третє місце в УПЛ.

"Після домашньої поразки від Зорі у нас була серйозна розмова з футболістами. Так грати не можна. Але ми знаємо причину – багато футболістів не перебували в належному фізичному стані. Та й в плані психології теж були проблеми, бо багато хто вірішив, що завдання вже виконане.

Динамо не зуміло обіграти Олександрію на НСК Олімпійський

Сьогодні я задоволений віддачею футболістів, особливо враховуючи, що вперше в кар'єрі я провів три вимушені заміни.

Розуміючи кадрові проблеми Динамо, ми намагалися нав'язати супернику свою гру, яка не подобається технічним гравцям, силовий футбол. І під час гри ми відчули, що можемо досягти успіху. Я задоволений результатом, ми зробили ще один крок до своєї мети – завоювання бронзових медалей.

Динамо – Олександрія – 1:1 – відео голів та огляд матчу

Звичайно, на сто відсотків я був би задоволений, якби ми перемогли. Але такий результат надто складно досягти, коли в суперниках київське Динамо. Хоча, іноді везіння і рівень гри в обороні дозволяють домогтися максимального результату навіть в таких матчах. Сьогодні ж, враховуючи всі обставини, ми дуже задоволені нічиєю", – сказав Шаран на прес-конференції після матчу з Динамо.