УКР РУС

Шаран: "Олександрія" не заслуговувала на поразку від "Шахтаря"

30 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Олександрії Володимир Шаран прокоментував поразку від "Шахтаря" (0:1) в 27-му турі УПЛ.

""Шахтар" хочеться привітати з перемогою, проте, якщо чесно, ми не заслуговували на поразку, більш закономірним був би нічийний результат. Цікаво було б подивитися, як розвивалися б події, якщо б ми реалізували в першому таймі один з наших моментів.

В першій шістці дуже приємно виступати, адже кожен матч вимагає від футболістів максимальних зусиль. Розуміють це і самі хлопці. Хочеться лише, щоб гра підтверджувалася результатом.

На лавці запасних ми залишили трьох форвардів: Пономаря, Прийомова та Куліша. Щоб наситити центр поля, зіграли з трьома опорниками. Банада відповідав за праву зону, Мягков – за ліву, Огіря – за центр. Тому два футболісти – Грицук і Полярус – діяли як два нападника при атаці, при цьому Василь мав більше чіплятися за м'яч, а Артему, з огляду на його швидкість, необхідно було використовувати вільні зони суперника.

Так ми ще не грали. Так що сьогодні "Олександрія" вперше використовувала таку схему, і, як показав матч, це непоганий варіант. Головне, що підопічні виконали всі ті вимоги, які перед ними ставили", – цитує Шарана офіційний сайт "Шахтаря".

"Шахтар" – "Олександрія" – 1:0. Відео гола і огляд матчу

"Шахтар" у важкому матчі здолав "Олександрію"

, а також у Viber