УКР РУС

Шаран: Ми не заслуговували на поразку з таким рахунком

28 липня 2016 Читать на русском

Наставник "Олександрії" Володимир Шаран поділився думками щодо розгромної поразки своєї команди від "Хайдука" в рамках 3-го кваліфікації Ліги Європи.

"Ми не заслуговували на поразку, тим більше з таким рахунком. Це футбол, це досвід. Їх команда молодша, ніж наша, але припускатись таких помилок. Тим більше після стандартних положень. Це не лізе ні в які рамки. За рахунку 0:1 і 0:2 гра стала спокійнішою, моментів стало виникати менше. Зараз важливо переналаштувати на чемпіонат України.

По гравцях у мене є претензії, але зараз коментувати не хочу. У нас є проблеми в лівій зоні. Якщо в обороні ще якось грати можна, то в атаці – погано. Попереду у одного Пономаря були моменти, щоб вирішити результат зустрічі на нашу користь.

Ніхто не планував програти з таким рахунком, потрібно це пережити. У нас були і не такі ситуації, ми з них виходили не раз. Потрібно буде реабілітуватися перед власними вболівальниками.

Нам бракує майстерності. Вам зараз легко говорити, сидячи в конференц-залі, що це були легкі ситуації. Ми грали, як могли, в агресивний футбол. Після "Динамо" ми відразу вирішили грати у два форварди. Чи були у них моменти в першому таймі? Я не пам'ятаю. Просто технічний рівень хорватів вищий", – сказав Шаран.

Нагадаємо, що "Олександрія" поступилась "Хайдуку" з рахунком 0:3.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях