УКР РУС

Шаран: "Металіст" ще не гарантував собі "срібло"

5 травня 2013 Читать на русском

Відомий у минулому футболіст, який захищав кольори "Динамо" в першій половині 90-х, прокоментував центральний матч 27 туру УПЛ.

- Володимире Богдановичу, рахунок по грі?

- Безперечно - по грі. Уже не раз говорив про те, що "Металіст" завдяки організації гри, швидкості та індивідуальної майстерності виконавців повинен досягнути успіху. Взагалі, "Металіст" дуже швидка команда.

- В чому "Металіст" перевершує "Динамо"?

- Про це краще, безперечно, в Олега Блохіна запитати. Мені здається, що "Металіст" за підбором виконавців перевершує "Динамо". Харків’яни, якщо налаштовуються на серйозного суперника, показують хороший футбол. А "Динамо", хоч і набрало хорошу форму, однак "Металіст" є індивідуально сильнішою командою. Очне протистояння цих команд показало, хто є сильнішим. "Металіст" грамотно використав свої переваги...

- Тож, "Динамо" провалило селекцію?

- Усі взимку очікували, що новобранці підсилять команду. Але цього не сталося. Безус то грає, то ні. Іншого реального підсилення немає. Тому такий і результат.

- Інтрига боротьби за "срібло" вже вичерпана?

- Ні, "Металісту" ще грати із "Дніпром", "Карпатами". Найголовніше, що підопічним Мирона Маркевича простіше налаштуватися на матчі проти сильних суперників, а не на ігри із аутcайдерами. Тому інтрига залишається.

Розмовляв Гліб Ваколюк