УКР РУС

Шаран: Хвилює захист, але не можемо тримати в команді шість центральних захисників

3 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран відвідав передматчеву прес-конференцію перед грою Ліги Європи проти Астри.

"Всі в очікуванні матчу з Астрою, бо минулого року в нас не вийшло проти Хайдука зробити те, що планували. Але цього року ми налаштовані хоча б пройти перший раунд. Результат гри в Румунії оптимістичний, але він дуже слизький.

Настрій у команди бойовий. Я бачу, що хлопці готові грати на рівних з Астрою й зробити все можливе, щоб перемогти. На превеликий жаль, не всі у нас здоровані. Шендрик, Щедрий і Басов пропустять матч. Останній – через вилучення в першій грі. Також під питанням Полярус.

Ми звернули увагу, що Астра дуже небезпечна при контратаках. Їм не можна давати найменшого простору, бо там є кому розганятися. Також треба стримати високого Ле Таллека, який колись грав у Ліверпулі. Якщо грати компактно й жорстко в єдиноборствах, то безумовно є шанс не дати супернику розбігтися.

Мене хвилює захист, але серед центральних захисників сьогодні готові зіграти тільки Гітченко та Бондаренко. Ми ж не можемо тримати в команді шість центральних захисників. Так склалося, що Шендрик і Басов не зможуть зіграти", – наводить слова Шарана офіційний ютуб-канал Олександрії.

Матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи Олександрія – Астра відбудеться 3 серпня 2017 року на стадіоні Ніка. Нагадаємо, що перша частина протистояння між цими командами завершилася нульовою нічиєю.

Нулі з позитивом. Шість підсумків матчу Астра – Олександрія