УКР РУС

Шаран: Для Олександрії немає значення – Шахтар, Динамо чи хтось інший

13 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран розповів" Футбол 24" про підготовку команди до матчу 8-го туру УПЛ проти Шахтаря.

"Підготовка відбувається у звичному режимі. Ми як працювали, так і працюємо. Нічого не міняли. Була одна контрольна гра з Ворсклою. Спочатку працювали у дворазовому режимі, потім перейшли на одноразовий режим.

Пятов: Шахтарю ніколи не було легко грати проти Олександрії

Приділяємо увагу більше, звичайно, захисту, знаючи наші проблеми, що не будуть грати Пашаєв та Протасов. Чи здатні ми дати бій Шахтарю? Ми в кожному матчі намагаємося дати бій, і немає ніякої різниці, чи це Шахтар, чи Динамо, чи якась інша команда. Тому хлопці будуть виходити та віддавати всі сили, щоб порадувати наших вболівальників, яких збереться чимало на стадіоні.

Я не думаю, що старт Шахтаря в Лізі чемпіонів після матчу з Олександрією якось полегшить нам життя. Чому це має полегшити нам завдання? Їм потрібно набирати очки в чемпіонаті", – сказав він у коментарі "Футбол 24" в четвер.

Нагадаємо, матч 8-го туру української Прем'єр-ліги між Олександрією та Шахтарем відбудеться у суботу, 15 вересня. Початок зустрічі о 14 годині.

Олександрія дозаявила бразильського форварда Сезара