УКР РУС

Шаран: Деякі футболісти не розуміють, що ми граємо в Прем'єр-лізі

23 липня 2011 Читать на русском

Тренер "Олександрії" прокоментував поразку від "Зорі".

- Сьогодні була бойова гра. Але, відверто кажучи, ми не заслуговували поразки. Наша команда виглядала непогано. Реалізація моментів у нас трохи кульгає. Нічого, будемо над цим працювати. Деякі футболісти просто не розуміють, що ми вже граємо в Прем'єр-лізі і що потрібно працювати не 50 чи 60 хвилин, а грати до кінця. Адже суперник відразу реалізовує моменти, які створює, і в результаті ми їдемо додому з поразкою. Хоча, ще раз повторюся, поразки ми сьогодні не заслуговували.

- Це ваша друга поразка поспіль, а гра була за шість очок. Якщо не вдасться виграти вдома, то наслідки можуть бути неприємними?

- Як це може бути гра за шість очок? Що ви говорите? Я вважаю, що у нас команда непогано укомплектована так само, як і команда суперника. "Зоря" показала перед цим туром дуже непогану гру з "Металістом". Це лише третій тур і це не той момент, коли кажуть, що вже наступили ігри за шість очок. Якщо ви так вважаєте - це ваша думка. Зараз йде рівний чемпіонат.

- Чи є у вас претензії до суддів?

- У мене ніколи до них не буде претензій.

- Чи не вважаєте ви, що в Алчевську стадіон для вас нефартовий? Ми не можемо тут виграти і навіть забити гол ...

- Про це у нас були думки перед грою. Я сказав хлопцям, що це було в Першій лізі. А тепер ми граємо в Прем'єр-лізі, тому везіння може повернутися обличчям до нашої команди. Але на жаль, ми не реалізували свої моменти.

- Команда пропустила два м'ячі за три хвилини. У чому причина?

- Брак концентрації.