УКР РУС

Шаран: Басов догравав матч з БАТЕ з тріщиною

1 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран підсумував виступи своєї команди в Лізі Європи.

"В цілому я дуже задоволений від виступів своєї команди — ми додали дуже багато позитивних емоцій і людям, і собі. Звичайно ж, і досвіду набралися. Ми гідно виглядали і в дуелі проти БАТЕ, і в матчах проти Астри. У ці дні після програшу білорусам я зробив висновок, що аби виходити в групу, треба ще більше працювати. Нічого нового футбол не видумав. А у нас ще все попереду.

Ми дивилися за всіма матчами БАТЕ, і чогось особливо в цій команді не побачили. Нічого, крім хороших індивідуальних дій кількох гравців. І вони вартують тих грошей, за яких їх купили. Того самого Іваніча виокремлю. В принципі, я переживав якраз за те, що індивідуальна майстерність все може вирішити в одному чи другому матчах з білорусами. Про те, що моя команда гратиме якісно, я був переконаний. В результаті так і вийшло — колективна гра була на рівні, і якби не обставини, що склалися із складом і травмами під час матчу, то ми б по-іншому і про інше з вами зараз розмовляли.

Басов після виїзної гри в Борисові не міг ступити на ногу. Я навіть не уявляю, як він догравав там матч. Вдома констатували в нього тріщину. Шендрік ніяк не може вилікувати запалення сухожилля. Довгий час не могли дізнатися діагноз і причину, возили його по всій країні. Тільки нещодавно лікарі Шахтаря розповіли, в чому справа, і Антон почав лікування. Зараз він поїде в Сербію на відновлення.

Травма Гітченка? Це також мало свої обставини. Зараз Гітченко поїхав додому, у нього дуже глибока рана. Тоді лікар зупинив спочатку кров. У цей же момент травмувався Старенький. Доки Гітченко йшов до нас, прибіг четвертий арбітр і вказав, щоб кров змили з обличчя. Андрію полили воду на голову, а це неправильно — кров знову пішла. Якби лікар був на місці, а не клопотався із Стареньким, все могло б бути інакше. Після цього Гітченка вже не випускали на поле, а я мусив проводити заміну, бо грали б в меншості довго. Я такого збігу обставин не пригадую. І ми отримали відразу два голи за чотири хвилини", — сказав Володимир Шаран в інтерв'ю Sport Arena.

Шаран: Якщо вийде, домовимося за одного гравця