УКР РУС

Шанс для Коноплянки, Шахов у Чехії, "Інтер" відмиватиметься від ганьби. Ліга Європи, групи I – L. Анонс

29 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчів 2-го туру групового етапу Ліги Європи команд груп I – L.

Група I

"Краснодар" – "Ніцца"

29 вересня, 20:00. Краснодар, "Кубань"

В стартовому турі групового раунду Ліги Європи "Краснодар" мав вояж до Зальцбурга, звідки зумів привезти мінімальну перемогу. Сьогодні росіяни зустрічатимуть вдома "Ніццу", яка останнім часом захопила лідерство у Франції, проте поки не має очок в Лізі Європи. Матч із "Шальке" французи програли, тому в Краснодарі основним завданням для них буде 3 очки. З цим завданням допоможе впоратися Маріо Балотеллі, який, схоже, реанімував кар'єру в "Ніцці" і навіть отримав попередній виклик до збірної Італії.

"Шальке" – "Зальцбург"

29 вересня, 20:00. Гельзенкірхен, "Фельтінс-Арена"

"Шальке" просто катастрофічно виступає в Бундеслізі. В 5-ти стартових турах команда Коноплянки не спромоглась заробити бодай очко і програла всі 5 зустрічей. Не надто добре йдуть справи і у нашого Євгена Коноплянки, який отримує все менше ігрової практики в команді. Проте в Лізі Європи німцям вдалося взяти 3 очки з "Ніццою", що стало проблиском світла на їхній темній статистиці. Сьогодні до "Шальке" завітає "Зальцбург", і гельзенкірхенці будуть відчайдушно намагатися продовжити успішні виступи бодай у Лізі Європи.

Група J

"Фіорентина" – "Карабах"

29 вересня, 20:00. Флоренція, "Артеміо Франкі"

"Фіалки" в матчі з ПАОКом м'ячів не забивали і розішлися нічиєю (0:0). В чемпіонаті Італії вони опинилися в середній частині турнірної таблиці, зігравши в двох останніх турах внічию. "Фіорентина" прийматиме сьогодні вдома "Карабах", який досить активно показав себе зі "Слованом".

Ліга Європи. Неймовірний камбек "Зеніта" проти "Маккабі", "Сассуоло" розгромив "Атлетік"

"Слован Ліберец" ПАОК

29 вересня, 20:00. Ліберец, "У Ніси"

ПАОК, де виступає півзахисник національної збірної України Євген Шахов, не зумів у першому турі здолати опір "Карабаха" і здобув лише нічию. Грецька команда сьогодні боротиметься за результат у Чехії з місцевим "Слованом", де свого часу успішно виступав динамівець Сергій Рибалка. Ситуація по очках в групі J після першого туру у всіх команд рівна, тож сьогоднішні матчі мають внести ясність у розташування сил суперників в боротьбі за подальший вихід у плей-офф.

Група K

"Хапоель" (Беєр-Шева) – "Саутгемптон"

29 вересня, 20:00. Беєр-Шева, "Турнер"

Скромний зовні, та потужний всередині. Так можна сказати про "Хапоель", який в першому турі не залишив шансів міланському "Інтеру". Ізраїльський клуб продемонстрував відмінну гру на виїзді, а сьогодні буде суперничати з не менш складним суперником, який представляє інший топ-чемпіонат, англійським "Саутгемптоном". Останній не мав проблем зі "Спартою", тож візит у Ізраїль не повинен лякати представника англійської Прем'єр-ліги.

"Спарта Прага" – "Інтер"

29 вересня, 20:00. Прага, "Генералі Арена"

Обидві команди програли своїм суперникам у першому турі групового етапу Ліги Європи. "Інтер" не знайшов аргументів для "Хапоеля" (0:2), а "Спарта" не подужала "Саутгемптон" (0:3). Сьогодні ображені команди спробують з'ясувати стосунки між собою, та забити свої перші голи в групі. Матч у Празі не має очевидного фаворита, адже минулого єврокубкового сезону "Спарта" показала, що вміє грати проти суперників будь-якого рівня. "Інтеру" ж потрібно якнайшвидше повертатися в турнірну боротьбу, адже ще однієї ганьби вболівальники не пробачать.

Група L

"Стяуа" "Вільяреал"

29 вересня, 20:00. Бухарест, "Арена Націонале"

Румуни не змогли подужати у першому турі "Османліспор", але на виїзді з турецькими клубами грати завжди важко. Шанс реабілітуватися за поразку "Стяуа" матиме сьогодні вдома з "Вільяреалом". Рівень суперника цього разу буде суттєво вищий, адже іспанці прекрасно почувають себе в національному чемпіонаті і впевнено йдуть у четвірці лідерів, та й за підбором гравців є найбільш яскравим колективом у групі. Проте завжди залишається шанс, що "Вільяреал" може пожертвувати Лігою Європи, аби кинути всі сили на досягнення лігочемпіонівського місця в чемпіонаті. В будь-якому разі, "Стяуа" доведеться добряче попрацювати, аби зупинити цю іспанську машину.

"Цюріх" – "Османліспор"

29 вересня, 20:00. Цюрих, "Летцигрунд"

Швейцарці отримали на горіхи від "Вільяреала", проте не будуть надто засмучені – все-таки іспанці зараз вищі за класом. А от у ситуації з "Османліспором" "Цюріх" може на рівних поборотися і за нічию, і за перемогу. Для того, щоб не загубитися в перегонах за перші місця, господарі повинні агресивно зустріти турків і не дати їм жодного шансу продемонструвати свою гру, як дала "Стяуа".

Фонсека чекає на "колишню", "Генк" Маліновського зіграє з "Сассуоло". Ліга Європи, групи E – F. Анонс