УКР РУС

"Шальке" з Коноплянкою поступився "Гамбургу", "Борусія" Д знову не зуміла перемогти

20 грудня 2016 Читать на русском

У 16 турі Бундесліги "Вольфсбург" обіграв "Борусію" М, а "Майнц" без шансів поступився "Айнтрахту".

"Айнтрахт" перервав серію невдалих матчів, завдяки чому потрапив на третє місце турнірної таблиці. Успіх у грі з "Майнцом" "орлам" приніс гол Хрготи, який на 18 хвилині, уникнувши офсайду, скористався шикарним пасом Абрахама та вразив ворота "карнавальників". Гості робили спроби відігратися, однак безглузде вилучення Кордоби фактично позбавило реальних шансів на нічию, що і підтвердили останні хвилини.

Коноплянка знову з'явився у стартовому складі "Шальке", але сьогодні українському хавбеку не вдалося принести своїй команді залікові пункти. "Гамбург" більше хотів перемогти, що вплинуло на кінцевий результат. Перший гол у середині другого тайму забив Мюллєр, а на 75 хвилині Джуру змарнував шанс уникнути нервової кінцівки – Йоан не реалізував пенальті. Через декілька хвилин партнера виручив Вуд, який все ж подвоїв перевагу "динозаврів".

Дортмундська "Борусія" не може перемогти в третьому матчі поспіль. Сьогодні "джмелів" зупинив "Аугсбург", який перебуває у нижній частині турнірної таблиці. Перша половина гри закінчилася на користь андердогів, а після перерви "жовто-чорні" спромоглися відповісти лише одним результативним ударом у виконанні Дембеле. У підсумку нічия і ймовірне 6 місце після звітного туру для команди Томаса Тухеля.

"Вольфсбург" продовжує підйом з дна. "Вовки" завдяки голам Каліджурі та Гомеса здолали гладбахську "Борусію" та обійшли її в турнірній таблиці.

Німеччина. Бундесліга, 16 тур

"Айнтрахт" – "Майнц" – 3:0

Голи: Хргота, 18, 85, Баркок, 75

Вилучення: Кордоба, 55

"Борусія" Д – "Аугсбург" – 1:1

Голи: Дембеле, 47 – Чі, 33

"Гамбург" – "Шальке" – 2:1

Голи: Мюллєр, 61, Вуд, 82 – Авіджай, 90

Нереалізований пенальті: Джуру, 75

"Борусія" М – "Вольфсбург" – 1:2

Голи: Азар, 52 – Каліджурі, 3, Гомес, 57