УКР РУС

"Шальке" розгромив "Аугсбург", Коноплянка вийшов на останні хвилини

12 березня 2017 Читать на русском

У 24 турі Бундесліги гельзенкірхенці впевнено переграли "Аугсбург" (3:0).

"Шальке" не перемагав у останніх 3 матчах чемпіонату, а на тижні колектив Маркуса Вайнцирля не зумів дотиснути гладбахську "Борусію" в Лізі Європи. Попри це господарі "Фелтінс-Арени" були фаворитами домашньої гри з "Аугсбургом".

Підтвердити свій статус вдалося вже на 4 хвилині – Бургшталлєр на дальній стійці переправив м'яч у ворота під час розіграшу кутового. У середині першого тайму Гвідо оформив дубль, забивши після класного проходу Шупо-Мотінга. "Аугсбург" відразу отримав можливість скоротити відставання. Хьоведес сфолив на Бобадільї у власному штрафному майданчику, однак Ферхаг з "точки" пробив у Фермана.

До перерви "кобальтові" довели рахунок до розгромного зусиллями Каліджурі, який скористався шикарною передачею Колашинаца. Такий результат протримався до фінального свистка, завдяки чому "Шальке" набрав 30 очок і обійшов сьогоднішнього суперника в турнірній таблиці.

Євген Коноплянка з'явився на полі на 85 хвилині замість одного з героїв зустрічі Бургшталлєра та встиг завдати удару по воротах суперника.

Німеччина. Бундесліга, 24 тур

"Шальке" – "Аугсбург" – 3:0

Голи: Бургшталлєр, 4, 29, Каліджурі, 35

Нереалізований пенальті: Ферхаг, 32