УКР РУС

"Шальке" доведеться у матчі-відповіді тремтіти від страху". Огляд німецьких ЗМІ після матчу з "Шахтарем" у Львові

19 лютого 2016 Читать на русском

"Футбол 24" відстежив реакцію німецької преси на результат першого матчу 1/16 Ліги Європи "Шахтар" - "Шальке".

Bild: "Хто стільки разів прощає, не заслуговує на перемогу"

У Німеччині в цілому визнають справедливість результату 0:0, відзначаючи при цьому, що "Шальке" міг розраховувати на більше.

"Хто стільки разів прощає суперника біля чужих воріт, не заслуговує на перемогу. У матчах Бундесліги дійсно вистачає умінь бездушного вбивці Хунтелаара, але цього разу Андре Брайтенрайтер, на подив, вирішив залишити його на лаві", - пише bild.de.

"Навіть після другої жовтої картки Кучеру Донецьк тримався. Так що "Шальке" доведеться тремтіти від страху у матчі-відповіді"

Ось так, ні більше, ні менше!

Kicker: "Всі варіанти перед другою грою відкриті"

"Шальке" втратив можливість здобути кращу стартову позицію перед матчем через тиждень в Гельзенкірхені. "Королівські сині" не досягли мети, незважаючи на численні можливості. Українці теж мали кілька шансів, але не настільки хороших, щоб засмутити воротаря "Шальке" Ферманна.

Але ж "Шахтар" тільки в березні відновить участь в чемпіонаті країни. Крім того, у них були втрати: бомбардир Алекс Тейшейра приєднався до китайського клубу "Цзянсу Сунін", а інший бразилець Фред не може грати через допінг. Та в підсумку все завершилося нульовою нічиєю, яка залишає перед повторною грою всі варіанти відкритими", - пише kicker.de

Schalke04.de: "Кнапп" були набагато небезпечнішими, але П'ятов - кращий "

Офіційний сайт "Шальке", як і належить рупору клубу, вважає, що їх улюбленцям просто не пощастило:

"Кнапп" цілком могли вирішити у Львові всі питання щодо виходу в 1/8, але підвела реалізація. Команда Брайтенрайтера була набагато небезпечнішою і агресивнішою, ніж суперник, створила багато небезпечних моментів, але так і не змогла розпечатати ворота П'ятова. Голкіпер "Шахтаря" в цей вечір був безперечно кращим у складі своєї команди", - пише schalke04.de.

Deutsche Welle: "Шахтар" погано грає в гостях"

"Уболівальники "Шальке", ви все ще можете хвилюватися про шанси на кваліфікацію до наступного етапу! "Кнапп" вже програвав в домашніх матчах в 2016-му, але й сам "Шахтар" програв усі три гостьових гри в груповому турнірі Ліги чемпіонів", - нагадує dw.com.

Руслан Меженський, Футбол 24

Без Тейшейри - ніяк. Топ-7 висновків з матчу "Шахтар" - "Шальке"

"Шахтар" - "Шальке". Наші оцінки: П'ятов, дай "п'ять"!