УКР РУС

"Шальке" без Коноплянки розгромив "Майнц"

23 жовтня 2016 Читать на русском

В матчі 8-го туру чемпіонату Німеччини "Шальке" переміг "Майнц" з рахунком 3:0.

Перші хвилин 10-15 гра проходила у центрі поля. "Майнц" наближався до воріт господарів здебільшого тільки завдяки стандартним положенням, а "Шальке" потроху заволодівав ініціативою. На 23-й хвилині Франко ді Санто в один дотик грудьми скинув Бенталебу, і той сходу майже з лінії штрафного невідпорно пробив воротаря гостей Лоссля. "Майнцу" не відразу вдалось оговтатись від цього голу. Гості почали частіше фолити та нервувати.

Команда з Ґельзенкірхена контролювала хід гри, і на початку другого тайму подвоїла перевагу: Майєр забив у порожні ворота після асиста, який на свій рахунок знову записав Франко ді Санто. У "Майнца" не вдавалося створити достатньо небезпечних моментів біля воріт суперника. В той же час, у господарів йшла гра, і на 61-й хвилині Бенталеб після пасу Колашинаца забив ударом метрів з 10-ти, таким чином оформивши дубль. Господарі спокійно довели гру до впевненої перемоги, а українець Євген Коноплянка так і не з'явився на полі.

Здобувши 3 очки, "Шальке" посідає 14-те місце з 7-ма очками. "Майнц" же перебуває в середині таблиці: 9 місце з 11-ма очками в активі.

Німеччина. Бундесліга, 8 тур.

"Шальке" – "Майнц" – 3:0

Голи: Бенталеб, 23, 61, Майєр, 48.