УКР РУС

Шальке – Борусія М: Коноплянка отримав найвищу оцінку від німецького ЗМІ, відео дій українця

29 квітня 2018 Читать на русском

Півзахисник збірної України і Шальке Євген Коноплянка заслужив компліментів за матч чемпіонату Німеччини проти Борусії Менхенгладбах.

Коноплянка взяв участь у 4-х голах Шальке з 5 останніх у чемпіонаті Німеччини. Євген заробив пенальті та міг вирішувати долю зустрічі, але програв дуель воротарю Борусії М. Не завжди все виходило і з пасами, зате у відборі екс-дніпрянин був, як ніколи, добротним – з вдалими підкатами та перехопленнями. Показав клас і під пресингом 4-х суперників та у неодноразово вдалому дриблінгу один на один.

"Було приємно бачити, як Коноплянка пожертвував собою заради команди", – Тедеско похвалив українця за матч з Борусією М

Видання Revier Sport оцінило його виступ найвищим балом серед партнерів і гравців атакувальної лінії – 2 з мінусом. Стільки ж тільки в Налдо, Горецки та Керера. Німецький портал відзначає дриблінг Коно, який полегшував завдання Шальке, та шкодує про нереалізований шанс. Якби український півзахисник забив, то приніс би кобальтовим путівку в Лігу чемпіонів достроково.

За даними Whoscored, Євген – 6-й серед гравців обох команд, які виходили на поле з оцінкою 7. Читачі Ruhr Nahrichten оцінили Коноплянку у 2,6. Краще тільки в Налдо. За версією журналістів, українець поступається ще й Каліджурі (3).

Дивіться відео дій Коноплянки у матчі Шальке – Борусія М