УКР РУС

Шакіра зворушливо підтримала гравців Барселони після ганьби у матчі з Ліверпулем

8 травня 2019 Читать на русском

Поки Ліверпуль отримує привітання від футбольного світу за вихід у фінал ЛЧ, Барса отримує листи зі словами підтримки та співчуття.

Відома латиноамериканська співачка Шакіра, яка також є дружиною захисника Барселони Жерар Піке, звернулась із листом вдячності до гравців каталонського клубу після вильоту від Ліверпуля у півфіналі ЛЧ.

Ліверпуль – Барселона: "піжони лежать", ідеальний матч мерсисайдців та фантастичний Александер-Арнольд

"Спасибі, Барселона. За те, що подарували нам багато радості в цьому вражаючому сезоні. За нагадування, що ми ростемо через поразки і що хороші моменти не зникають після невдач. Спасибі, що нагадали нам про те, що всі ми люди і повинні цінувати успіх навіть після падінь.

Спасибі, що зробили нас чесними і щедрими. Спасибі, що викладалися по максимуму в кожній грі. Спасибі, що дозволили помріяти про те, щоб доторкнутися до небес і нагадали не забувати твердо стояти на ногах.

Спасибі Барселоні, її тренерам та іншим працівникам за те, що ви більше, ніж клуб. Дружини і діти гравців, а також інші члени їх сімей шлють промені підтримки і побажання сили. Футболісти повинні продовжувати йти вперед і чекати можливості реваншу, оскільки в спорті для нього завжди є місце. Теплі обійми в цьей сумний день.

Але в першу чергу – спасибі", – написала Шакіра в instagram.

"Хлопець підписав собі вирок" – атмосфера у роздягальні Барселони після Ліверпуля, або Чиї голови полетять першими