УКР РУС

Шахтар змушений відпускати зірок за безцінь: "Коли ми його підписували, то думали, що продамо за 40 мільйонів"

7 червня 2022 Читать на русском

Асистент директора Шахтаря Карло Ніколіні розчарований цінами, за якими клуб екстрено продає ключових гравців.

"Антоніо злякався війни, як і всі ми. У нього 2-річна донечка. Щоб перетнути кордон і повернутися додому, тренерові довелося дати йому трохи грошей, бо Маркос мав біля себе лише кредитні картки, але вони не працювали. Він був там, щоб грати у футбол, а опинився у світовому конфлікті. Тепер він переходить у Лаціо, хоча це великий удар для Шахтаря. 8 мільйонів – це мало. Коли ми його підписували, то думали, що продамо Антоніо за 40 мільйонів.

Тренер Шахтаря може отримати роботу в Ювентусі

Лаціо також цікавиться Майконом, як і Аталанта з Фіорентиною. Майкон був і залишається у центрі проекту Де Дзербі. Якщо він вважав Майкона ключовим елементом, то у хлопця є техніко-тактичні та професійні якості, щоб бути готовим до прориву в Серії А.

Те саме з Додо, за яким пильнує Фіорентина. У грудні ми відмовилися від великої пропозиції мюнхенської Баварії, бо тоді не хотіли відпускати його. Ще Соломон – основний гравець, забив кілька голів у Лізі чемпіонів. Торіно перебуває у першому ряду за ним, але є інші англійські клуби та два представники Серії А, які "заворушилися". Нарешті італійські клуби зрозуміли, що є можливість вести бізнес із Шахтарем", – розповів Ніколіні в коментарі Tuttomercatoweb.

120 мільйонів прибутку, або Шахтар буде продавати – хто на вихід?