УКР РУС

Шахтар здолав АІК в останньому спарингу в Еміратах

7 лютого 2018 Читать на русском

"Гірники" зуміли завершити збори на мажорній ноті, перегравши шведський АІК завдяки голам Марлоса та Факундо Феррейри в другому таймі.

Товариські матчі
завершено
-

Цього разу керманич донецького клубу Паулу Фонсека дав можливість зіграти основі Шахтаря, але й вони довго не могли здолати оборону АІКа. Перший тайм взагалі пройшов у рівній боротьбі, без великої кількості моментів. Лише Фред і Тайсон двічі перевірили кіпера шведів дальніми ударами.

Зіркою другого тайму став Марлос. Спочатку натуралізований українець класно зіграв у стінку з Феррейрою і спокійно відправив м'яч у кут воріт. А ще за п'ять хвилин хавбек підкотився під суперника в центрі поля, отримав другого гірчичника та достроково покинув поле. Далі моменти виникали частіше в "гірників". Однак ударам Ракицького зі штрафного та Петряка головою бракувало точності. Та в доданий арбітром час Феррейра таки зумів подвоїти перевагу Шахтаря, вдало завершивши контрвипад донеччан.

Склад Шахтаря: Пятов – Додо, Кривцов, Ракицький, Ісмаїлі – Фред, Степаненко, Марлос, Тайсон, Бернард (Петряк, 46) – Феррейра.

Контрольний поєдинок

Шахтар – АІК – 2:0

Голи: Марлос, 48, Феррейра, 90+2

Вилучення: Марлос (друга жовта картка), 53