УКР РУС

Шахтар замість Де Дзербі міг призначити творця найбільшої сенсації Серії А, який зганьбив Фонсеку

29 травня 2021 Читать на русском

Директор департаменту селекції Шахтаря Жозе Боту зізнався, що донеччани могли запросити наставника Спеції Вінченцо Італьяно.

"Шахтар підходить не для всіх. У нас свій стиль гри: так було з Фонсекою, має бути і з Де Дзербі. У нашому списку також було ім'я ще одного фахівця – Італьяно. У нього, як і у Де Дзербі, є свій стиль гри. Його команди грають так, як подобається йому. Як і нам.

Де Дзербі призначив дату першого командного зібрання Шахтаря – новий тренер вже диктує свої умови

Чому ж тоді ми вибрали Де Дзербі? Наш тренер повинен ставити талант на чільне місце. Мати бажання грати в футбол без страху. Де Дзербі живе футболом 24 години на добу. Ви розумієте це відразу, при першому контакті з ним. Він закоханий у футбол, і він нам відразу сподобався", – цитує Боту Grand Hotel Calciomercato.

Додамо, що Вінченцо Італьяно став творцем найбільшої сенсації минулого сезону Серії А. Фахівець рік тому вивів Спецію в еліту вперше у її історії і зумів вберегти команду від вильоту. Окрім того, саме "орли" вибили Рому із Кубка Італії у скандальному матчі, в якому штаб Паулу Фонсеки перевищив ліміт замін.

Маліновський став зіркою, новий чемпіон, камбек Мілана в ЛЧ, крах Юве і Фонсеки – найголовніше про минулий сезон кальчо