УКР РУС

"Шахтар їде до Роттердама із лайном у штанях": екс-тренер Фейєнорда вважає, що українці вилетять з Ліги Європи

11 березня 2023 Читать на русском

Колишній головний тренер нідерландської команди Гертьян Вербек різко розкритикував Шахтар перед матчем-відповіддю у Лізі Європи.

"Шахтар їде до Роттердама у гості до Фейєнорда із лайном у штанях. Цей клуб раніше активно використовував іноземців. Через війну з Росією на полі у складі їхньої команди тепер переважно гравці з України. Шахтар не був би дуже успішним в Ередивізі із нинішнім потенціалом. Це не повинно бути проблемою для Фейєнорда у домашньому матчі. На цей час Шахтар – це далеко не топ-команда. Було чітко видно їхній переляк стосовно суперника.

Гравець Шахтаря пояснив, що дозволило "гірникам" розписати мирову з Фейєнордом

Ми багато говоримо про Шахтар, але низка гравців Фейєнорда теж розчарувала. Вони були поганими в атаці й не забивали. Усама Ідріссі та Маркус Педерсен – головні дисонанси у грі. Що команда показала останніми тижнями, то це те, що клуб гратиме більш прямо у фінальній фазі", – цитує екс-тренера Rijnmond.

Шахтар зіграє матч-відповідь проти Фейєнорда в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи 16 березня. Нагадаємо, що перша зустріч закінчилася внічию 1:1.

На Шахтар жорстко наїхали в Нідерландах, Ракицький довів до сказу, а УЄФА відзначив Зінченка і Трубіна