УКР РУС

Шахтар вирвав перемогу у Сталі

29 липня 2017 Читать на русском

Кам'янська Сталь в матчі 3 туру не втримала нічийного рахунку із Шахтарем (1:2).

Голами у матчі відзначилися Кузик, Тайсон та Бланко Лещук. У підсумку фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу Шахтаря із рахунком 2:1.

Кам'янська Сталь відкрила рахунок вже на 9 хвилині матчу, поламавши Шахтарю усі передматчеві плани. Донеччанам довелося йти вперед великими силами, адже тепер для позитивного результату необхідно було забивати вже 2 голи.

"Гірники" більше володіли м‘ячем та створювали гострі моменти біля воріт господарів поля. Проте варто віддати належне й Сталі, яка при втраті м'яча організовано поверталася у захист та перекривала вільні зони. Втім, тиск Шахтаря не припинявся і "гірники" на останніх хвилинах першого тайму відновили паритет – відзначився Тайсон.

Після перерви донеччани продовжили грати першим номером та штурмувати ворота Сталі. В основному "гірники" будували свої атаки через фланги, а також часто виконували подачі у штрафний майданчик. Моментів було достатнього, щоб забити другий гол, і на п'ятій компенсованій хвилині гості все-таки добилися свого. Бланко Лещук, який з'явився на полі на 85 хвилині, вийшов віч-на-віч та не змарнував ключовий момент своєї команди. Таким чином, "гірники" букавально вирвали перемогу на останніх секундах, уникнувши чергової втрати очок.

УПЛ. 3 тур

Сталь – Шахтар – 1:2

Голи: Кузик, 9 – Тайсон, 45, Бланко Лещук, 90+5

Вилучення: Даніелян, 90+8 (Сталь)

Фред вийшов на поле вперше за 5 місяців