УКР РУС

"Шахтар" відправився у Стамбул

26 липня 2015 Читать на русском

Делегація донецького клубу вилетіла до Туреччини на перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з "Фенербахче".

О 17:30 донеччани вирушили до Стамбулу з міжнародного аеропорту "Київ" ("Жуляни"). Виліт затримали на годину - через перевантаженість турецького летовища. Дорога займатиме  приблизно дві години, борт з українською командою прийме аеропорт імені Сабіхі Гекчен.

Мірча Луческу взяв на першу гру з "Фенербахче" 23 гравці з 28-ми, що наявні у заявці на 3-й кваліфікаційний раунд.  В складі делегації не виявилося Сарнавського, Матвієнка, Кривцова, Нема та Гриня.

Воротарі: Андрій П'ятов, Антон Каніболоцький;

Захисники: Олександр Воловик, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук, Іван Ордець, Ісмаїлі, Даріо Срна, Ярослав Ракицький, Марсіо Азеведо;

Півзахисники: Тарас Степаненко, Фред, Дентінью, Бернард, Марлос, Василь Кобін, Максим Малишев, Тайсон, Алекс Тейшейра, Віктор Коваленко;

Нападники: Факундо Феррейра, Олександр Гладкий, Едуардо.

У понеділок "Шахтар" і "Фенербахче" проведуть традиційні для єврокубків передматчеві прес-конференції та відкриті тренування. Перший матч суперників відбудеться у вівторок, 28 липня. Початок поєдинку о 21:00 за київським часом.