УКР РУС

Шахтар вдома спокійно розібрався з Маріуполем

5 серпня 2017 Читать на русском

В матчі 4 туру донецький Шахтар легко переграв Маріуполь.

Маріуполь досить жваво розпочав матч, позиційно атакуючи. Однак після кутового Шахтар втік у швидку контратаку. Марлос зі Срною розіграли на фланзі, останній зробив пас у штрафний майданчик і Бернард досить спокійно замкнув передачу на 7 хвилині матчу.

Після цього голу гра сильно змінилась. Шахтар намагався забити другий гол, тоді як азовці ніяк не могли оговтатись від пропущенного голу. Нагоди були у Феррейри, Срни, Тайсона, однак в цих моментах дуже вдало діяв Худжамов.

Але увесь час він виручати не міг. На 42 хвилині Марлос вирішив несподівано пробити. Худжамов не бачив моменту удару, тому не зреагував.

Другий тайм проходив досить спокійно і без моментів, адже Шахтарю не потрібно було забивати, а Маріуполь нічого не міг створити. В середині другого тайму команди обмінялись забитими м'ячами: на 67 хвилині після подачі зі штрафного відзначився Кривцов, а за 5 хвилин Тищенко замкнув флангову передачу Кожанова. Після цієї ударної п'ятихвилинки команди продовжили грати без небезпечних моментів і дограли до фінального свистка.

УПЛ. 4 тур

Шахтар - Маріуполь 3:1

Голи: Бернард, 7, Марлос, 42, Кривцов, 67 - Тищенко, 72