УКР РУС

"Шахтар" спробує влітку повернути Селезньова

19 травня 2015 Читать на русском

Вдала гра нападника "Дніпра" Євгена Селезньова навесні у чемпіонаті Україна та Лізі Європи привернула до себе увагу як європейських клубів так і вітчизняних.

Селезньов, який забив переможний гол у протистоянні "Дніпра" з "Наполі" у півфіналі Ліги Європи, потрапив в сферу інтересів турецького "Фенербахче". Турецька делегація вже провела перемовини з українською стороною стосовно трансферу гравця.

Задумалися про повернення Селезньова і в "Шахтарі", вихованцем якого він є.

За інформацією джерела, Мірча Луческу особисто побував на грі "Дніпра" проти "Наполі" на НСК "Олімпійський" і включив українця в свій список кандидатів на посилення передньої лінії.

Селекційна активність "гірників" пов'язана з тим, що бразилець Луїс Адріано не поспішає підписувати новий контракт з командою і влітку може залишити донецький клуб.

Євген Селезньов раніше вже виступав в "Шахтарі". Після повернення з оренди в "Арсеналі" в 2008 році нападник підписав новий контракт з "гірниками", але в 2009-му перейшов "Дніпро", з якого вже повертався до Донецька в 2011 році.

У нинішньому чемпіонаті України Селезньов провів 20 матчів і забив 8 м'ячів. У Лізі Європи на рахунку форварда 10 ігор і 2 голи.