УКР РУС

"Шахтар" розгромив "Олімпік"

15 квітня 2017 Читать на русском

"Шахтар" у донецькому дербі розібрався з "Олімпіком" у матчі 25 туру УПЛ.

Вже з перших хвилин "Шахтар" прогнозовано заволодів ініціативою, а вже на 3 хвилині Тайсон наважився на дальній постріл, однак воротар справився з цим ударом. "Гірники" доволі швидко вийшли вперед, Срна здійснив рейд на лівому фланзі, легенько навісив на Тайсона, а бразилець перекинув голкіпера суперника. Далі гра проходила у доволі спокійному ритмі, жодна з команд не створювала моменти біля чужих воріт. Чергова хороша нагода "Шахтаря" одразу втілилася у гол. Марлос виконав класний пас на Бернарда, той прекрасно його обробив та виграв дуже хорошу позицію для удару. Бразилець не схибив та збільшив перевагу своєї команди.

Другий тайм розпочався також за значної переваги "гірників". Вже на 58 хвилині "Шахтар" збільшив свою перевагу. Тайсон вийшов віч-на-віч з голкіпером, однак бразилець вирішив не пробивати, а віддав пас на Віктора Коваленка, який забив вже у порожні ворота. А через дві хвилини Гришко зіграв рукою у своєму штрафному майданчику, а Факундо Феррейра переграв голкіпера, реалізувавши пенальті.

Зустріч і надалі проходила під контролем "Шахтаря", а "Олімпік" не зміг створити момент бодай для гола престижу.

"Шахтар" залишився на першому місці, маючи в активі 66 очок, а "Олімпік" не зміг скористатися осічкою "Зорі" та залишився на 4 позиції з 35 пунктами.

Україна. Прем'єр-ліга, 25 тур

"Олімпік" – "Шахтар" – 0:4

Голи: Тайсон, 7, Бернард, 37, Коваленко, 57, Феррейра, 62 (пен).