УКР РУС

"Шахтар" проти БАТЕ, "Рома" приймає "Баварію" та інші матчі. Анонс ЛЧ

21 жовтня 2014 Читать на русском

До Білорусі за першою перемогою. У двох попередніх турах групового етапу Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" не здобув жодної звитяги, задовольнившись двома нічиїми - із іспанським "Атлетіком" та португальським "Порту".

Тепер же настала черга двох поспіль поєдинків із ще одним суперником по групі - білоруським БАТЕ. Розпочнуть "гірники" у гостях, а вже за два тижні прийматимуть команду із Борисова у Львові. До Білорусі, до слова, команда Луческу вирушила у бойовому складі, без кадрових втрат. А от у суперників "Шахтаря" через травми будуть відсутні двоє ключових футболістів - Філіпенко та Родіонов.

Перед третім туром БАТЕ перебуває на другій позиції, випереджаючи "Шахтар" на одне очко. Перший у групі Н "Порту", який спробує закріпити лідерство у протистоянні із "Атлетіком" із Більбао.  

Центральний матч вечора Ліги чемпіонів відбудеться у Римі, де у гості до "Роми" у ранзі лідера групи І завітає чемпіон Німеччини - мюнхенська "Баварія". В активі у підопічних Пепа Гвардіоли дві перемоги  у двох матчах. А от Тотті та компанія із чотирма очками наразі йдуть другими. Перемога ж над мюнхенцями дозволить "Ромі" очолити квартет. Ще один матч групи І відбудеться у Москві, де покараний УЄФА за хуліганські дії фанів ЦСКА при порожніх трибунах спробує дати бій англійському "Манчестер Сіті".