УКР РУС

Шахтар прокоментував інформацію про заборону дітям виходити в футболках "Мій тато – герой" в матчі проти Олімпіка (Оновлено)

26 листопада 2017 Читать на русском

Шахтар відповів на звинувачення у забороні дітям воїнів АТО виходити на матч 17 туру УПЛ у патріотичних футболках.

"Футбольний клуб Шахтар (Донецьк) не міг забороняти дітям, які супроводжували футболістів при виході на поле, одягати футболки "Мій тато – герой" як команда-гість у грі чемпіонату України Олімпік – Шахтар.

Як гостьова команда Шахтар не мав стосунку до організації гри та заходів навколо гри, одним з яких є супровід футболістів дітьми при виході на поле перед матчем", – цитує УНІАН відповідь донецького клубу.

Відзначимо, що подібна патріотична акція не передбачає участі лише однієї команди. Так, раніше львівські Карпати і київське Динамо, рівненський Верес та кропивницька Зірка, одеський Чорноморець і донецький Олімпік виходили на матчі УПЛ у футболках з написом "Мій тато – герой". Перед грою УПЛ Маріуполь – Ворскла підтримали воїнів АТО гравці полтавського клубу, який грав у гостях, а також голкіпер маріупольців Рустам Худжамов.

Діти зі згаданими футболками також виводили гравців на матчі Зоря – Верес та Ворскла – Сталь.

P.S. Джерело публікації зняло у своїй новині посилання на офіційний коментар Шахтаря

ФФУ попросила Шахтар і ще 3 клуби вийти на матчі Кубка України у спеціальних футболках на підтримку воїнів АТО

Перед матчем Маріуполь – Ворскла, який відбувся 25 листопада, капітан Маріуполя, гравці Ворскли та діти вдягнули футболки з написом "Мій тато – герой"