УКР РУС

"Шахтар" привітав з новорічними святами дітей-переселенців з Донбасу перед дербі з "Динамо"

10 грудня 2016 Читать на русском
Created with Sketch.

10 грудня тренування "Шахтаря" відвідали діти-переселенці з Донбасу.

Близько 50 дітлахів разом з батьками приїхали подивитися, як "гірники" готуються до дербі з "Динамо". Після закінчення заняття гравці і Паулу Фонсека вручили маленьким уболівальникам коробки з подарунками.

"Приїхало багато діток, привітали їх з прийдешніми святами. Хлопці дуже задоволені і нам подарували гарний настрій. Це особливо важливо перед непростим поєдинком з "Динамо", – каже півзахисник "Шахтаря" Максим Малишев.

"Для нас є великою честю привітати цих дітей з майбутніми новорічними святами. Маленькі вболівальники отримали від нас подарунки. Сподіваюся, вони скоро будуть відзначати Новий рік і Різдво Христове в своїх будинках. Хлопці побажали нам перемоги в грі з "Динамо" і, звичайно, завоювати чемпіонство, а наша мрія – щоб якомога швидше закінчилася війна", – сказав капітан "гірників" Даріо Срна.

Матч "Динамо" – "Шахтар" відбудеться в понеділок, 12 грудня. Початок зустрічі о 19:00. Квитки на поєдинок вже надійшли у продаж. Де дивитись, хто коментатор. Жабченко – головний арбітр матчу

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу