УКР РУС

Шахтар представив новачка Кайоде

16 березня 2018 Читать на русском

Донецький клуб презентував нігерійського новачка Оларенваджу Кайоде.

Шахтар представив Оларенваджу Кайоде, який виступатиме за Шахтар до кінця сезону на правах оренди з Манчестер Сіті. Новачок взяв у донецькому клубі 88 номер і вже працює з командою.

Кайоде в Шахтарі: незвичні умови для гравця та безпрограшний варіант для "гірників"

"Я стежив за Шахтарем досить давно. Певною мірою, здійснилася моя мрія. Сподіваюся, що зможу допомогти команді. Моє завдання – старанно працювати та приносити Шахтарю користь.

Тренування на морозі? Це нормально, це футбол. З цим – жодних немає.

В чому я сильний? В усьому. Якщо форвард не є збалансованим – він не може забивати голи. Потрібно навчитися грі команди в тактичному плані, щоб показати себе на належному рівні.

Чи готовий я до щільної опіки від опонентів у чемпіонаті України? Я неодноразово стикався с такими труднощами, тому для мене це не стане проблемою. Буду максимально сконцентрованим і старатимусь добре грати. Вже працюю з командою, сподіваюся, скоро дебютую.

Джуліус Агахова – фантастичний нападник, прекрасна людина, але ми не схожі. Моє завдання – показати свої найкращі якості. Звичайно, хочу зіграти з Шахтарем у Лізі чемпіонів. А зараз переді мною стоїть завдання забивати голи та допомагати команді досягати результату", – сказав журналістам Оларенваджу Кайоде.