УКР РУС

Шахтар поступився Цзянсу Сунін у черговому спарингу

6 лютого 2018 Читать на русском

Підопічні Паулу Фонсеки знову не зуміли перемогти в контрольному поєдинку на тренувальних зборах в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Товариські матчі
завершено
-

У грі з китайським клубом Цзянсу Сунін керманич "гірників" дав можливість проявити себе гравцям найближчого резерву Шахтаря, серед яких було чимало українців. Ці футболісти активно провели першу половину гри, завдали майже десяток ударів, але реалізувати власну перевагу так і не зуміли. Найбільше прагнув себе проявити Олександр Зубков, який і сам бив по воротах, і намагався створювати моменти для партнерів.

У другому таймі гра вирівнялась, проте реалізація в обох команд надалі була не на висоті. Відкрити рахунок вдалося китайцям. На 77-й хвилині Цао Хайцін наважився на потужний удар зльоту з-за меж штрафного майданчика, відбити який виявився неготовим кіпер донеччан Микита Шевченко. Відразу після цього Фонсека випустив на поле майже всю основу Шахтаря, але навіть їм виявилося не під силу забити команді Фабіо Капелло.

Склад Шахтаря: Кудрик (Шевченко, 46) – Бутко (Петряк, 61), Ордець (Ракицький, 79), Хочолава (Гречишкін, 61), Матвієнко (Ісмаїлі, 79) – Танковський (Степаненко, 79), Патрік (Фред, 79), Зубков (Марлос, 79), Коваленко (Тайсон, 79), Дентінью (Бернард, 79) – Бланко Лещук (Фомін, 61).

Контрольний поєдинок

Шахтар – Цзянсу Сунін – 0:1

Гол: Хайцін, 77