УКР РУС

"Шахтар" на останніх хвилинах здолав "Андерлехт" і зіграє у чвертьфіналі Ліги Європи

17 березня 2016 Читать на русском

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи "Андерлехт" поступився "Шахтарю" із рахунком 0:1.

Обидві команди видали не багатий у плані моментів перший тайм - "гірники" намагалися грати від оборони й на контрвипадах, коли господарі поля взяли м'яча під свій контроль, діючи першим номером.

Тривожний дзвіночок поблизу воріт П'ятова пролунав посеред першої 45-хвилинки, коли Мбоджі вдало замкнув подачу із кутового. На щастя, ганець перед цим порушив правила й арбітр зустрічі справедливо взяття воріт не зарахував. Своєю чергою, донеччани відповіли за мить до перерви практично виходом сам на сам Ісмаїлі з Прото, проте бразилець пробив бозна-куди, але не у ворота.

У другій 45-хвилинці гра продовжилась у схожому руслі - обмаль моментів і мінімум футбольної естетики, які не без того, були затьмарені непоодинокими грубими діями зі сторони бельгійців. Щоправда, поява на полі Дентінью і Едуардо вже у доданий арбітром час дала свій результат - перший вдало відпасував на хорвата, який не залишив Прото жодних шансів - бойова перемога підопічних Луческу.

До слова, наприкінці матчу другу жовту перед собою побачив Кучер, залишивши "гірників" у меншості. Відповідь не змусила на себе чекати - Мбожді за неспортивний фол проти Феррейри отримав заслужену пряму червону й відправився слідом за Олександром.

Ліга Європи, 1/8 фіналу. Повторний матч.

"Андерлехт" - "Шахтар" - 0:1 (1:3) ВІДЕО

Голи: Едуардо, 90+3

Вилучення: Кучер, 85 ("Ш"), друга жовта - Мбожді ("А"), пряма червона