УКР РУС

"Шахтар на голову вищий за Динамо": Несмачний розкритикував Михайличенка за відсутність прогресу

2 квітня 2020 Читать на русском

Легенда Динамо та збірної України Андрій Несмачний поділився думками щодо призначення Олексія Михайличенка на посаду головного тренера "біло-синіх".

"З одного боку я був радий, тому що у нього величезний досвід, але з іншого – футбол не стоїть на місці. На старому багажі не виїдеш. Футболісти вже зовсім інші. Зараз ми самі все чудово бачимо. Нічого не змінилося. До того ж, Михайличенку було складно. У нього була тривала пауза. Тому сьогодні Динамо трохи буксує. Це прикро.

"Всі говорять, що ми цю гру здали": Несмачний пригадав, як Динамо втратило 200 тисяч доларів

Раніше це був бренд, а сьогодні, якщо говорити чесно, Шахтар на голову вищий. І по організації, і щодо футболістів. Скільки вони вже продали гравців у хороші клуби. На їхнє місце приходять інші, але структура гри взагалі не змінюється. Немає ніяких спадів, ями, кризи. Є баланс і стабільність.

У структурі нинішнього Динамо залишилося все те ж саме з того, що було, коли я грав при Михайличенкові. Не бачу якихось тенденцій, ідей. Все те ж саме – фланги, діагоналі, простріли. Одна справа – бути Лобановським, а інша справа – наслідувати його. Мені подобалась робота Реброва. У нього дійсно своє бачення футболу, свій підхід. У нього добре виходило, був зовсім інший малюнок гри, інший футбол", – сказав Несмачний в інтерв'ю YouTube-каналу Бомбардир.

Нагадаємо, Михайличенко очолив Динамо влітку 2019 року. До цього він керував "біло-синіми" з 2002 по 2004 рік.

Посмертна спадщина Лобановського для Моурінью, а Шева – прототип Мбаппе. Як Динамо двічі осоромило Барселону в 1997-му