УКР РУС

Шахтар може купити зірку збірної Італії – "гірники" мають два козирі у боротьбі з Ювентусом

17 травня 2021 Читать на русском

Ймовірне призначення Роберто Де Дзербі головним тренером робить Шахтар важливою темою в італійських ЗМІ.

Донеччани поки не коментують інформацію щодо наставника Сассуоло, який уже офіційно оголосив, що покине команду по завершенні сезону. Однак низка незалежних джерел стверджує, що саме Роберто Де Дзербі очолить донеччан.

Шахтар узгодив з Де Дзербі контракт на два сезони – Романо спростував чутки, що італійця прагне переманити Ліон

Паралельно з цим з'являється чимало чуток щодо трансферів, які спровокує це призначення. Шахтарю вже приписували інтерес до захисника Сассуоло Марлона та Стефано Сенсі – екс-гравця "нероверді", який зараз виступає за Інтер. Тепер з'явилося значно зірковіше ім'я.

За інформацією La Repubblica, Шахтар налаштований купити головного "архітектора" Сассуоло та зірку збірної Італії Мануеля Локателлі. Видання стверджує, що "гірники" вже запропонували за вихованця Мілана рекордні, як для УПЛ, 35 млн євро.

Зазначається, що головним конкурентом Шахтаря у боротьбі за Локателлі є Ювентус, який давно придивляється до гравця. Однак туринці ризикують не потрапити у ЛЧ, тому не матимуть грошей, щоб здійснити цей перехід. Окрім того, за донеччан може зіграти фактор тренера. Адже саме під керівництвом Де Дзербі Локателлі перетворився на справжнього лідера Сассуоло та зірку збірної Італії.

Шевченко у Шахтарі – як відповідь Динамо та Луческу: несподіваний варіант і ще 5 тренерів на заміну Каштру