УКР РУС

"Шахтар" мінімально переграв "Зорю"

2 жовтня 2016 Читать на русском

В матчі 10-го туру УПЛ між лідерами чемпіонату, донецький "Шахтар" переміг "Зорю" на "Славутич Арені" в Запоріжжі (1:0).

Юрій Вернидуб підійшов до цього матчу з великими кадровими втратами, адже орендовані гравці "Шахтаря" не зіграли у складі "Зорі". Перший гольовий момент створили "гірники". Феррейра наносив непоганий удар, але м'яч пролетів над поперечиною. Підопічні Паулу Фонсеки прогнозовано володіли ініціативою у першій половині зустрічі та створили ще декілька гострих моментів. За декілька хвилин до перерви Ісмаїлі міг збільшувати перевагу своєї команди, але влучив у каркас воріт.

Одразу на початку другого тайму стійка знову врятувала "Зорю", тепер сильно пробивав Тайсон. А через 10 хвилин Феррейра втілив перевагу "Шахтаря" у гол. Аргентинець відгукнувся на розрізний пас Марлоса та спокійно проштовхнув м'яч повз Шевченка. Номінальні господарі поля не віддавали ініціативу супернику та ще неодноразово загрожували воротам "Зорі". Наприкінці матчу каркас воріт втретє врятував гостей від пропущеного голу, Дентінью ударом з вбивчої позиції поцілив у хрестовину.

У підсумку, "Шахтар" закріпився на першій позиції в турнірній таблиці, маючи в активі 28 балів. "Зоря" сьогодні ризикує втратити другу сходинку в чемпіонаті, якщо "Динамо" переможе "Зірку".

Україна. УПЛ, 10 тур.

"Шахтар" – "Зоря" – 1:0

Гол: Феррейра, 56.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях