УКР РУС

"Шахтар" і "Карпати" розведуть - а хіба вони були одружені?". Як Потап проводив жеребкування УПЛ

7 червня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

Жеребкування УПЛ ще ніколи не було таким веселим. "Футбол 24" пропонує вашій увазі найцікавіші миттєвості цього заходу.

Метою нового керівництва УПЛ, як неодноразово підкреслював президент організації Володимир Генінсон, є популяризація турніру. Саме тому, аби привернути увагу вибагливого українського глядача і вболівальника, було вирішено запросити в якості амбасадора турніру шоубізнесову персону - Потапа (Олексія Потапенка).

До своїх обов'язків шоумен приступив не одразу. Вступне слово взяв президент УПЛ пан Генінсон.

До слова також було запрошено присутнього на жеребкуванні генерального секретаря Асоціації європейських професіональних футбольних ліг Георга Пангеля. До речі, із обов'язками перекладача відмінно впорався Володимир Генінсон, який передавав зміст слів англомовного гостя.

Ну а вже після всіх вступних слів на сцену був запрошений новоспечений амбасадор УПЛ Потап. Його вихід було супроводжено запитанням від генерального директора "Чорноморця" Сергія Керницького : "А чому Насті нема, чому її не взяв?". У відповідь Потап пообіцяв взяти зіркову напарницю наступного сезону.

Потап одразу ж почав виправдовувати свій статус жартівника і шоумена, намагаючись по можливості процес жеребкування приправляти дотепами.

Я з дитинства займався водним поло, тому гра рукою і м'ячем мені близька, напевне, саме тому мене й запросили на жеребкування. Вважаю, що футбол - найяскравіша спортивна лінія, яка у нас є. Але розваг треба добавляти, саме тому я тут.

Коли організатори повідомили, що розводитимуть домашні матчі "Шахтаря" і "Карпат" на різні дати, Потап також не поліз у кишеню за жартом.

"Шахтар" і "Карпати" розведуть? А хіба вони були одружені?

А коли амбасадор говорив серйозні речі, то теж інколи виходило кумедно. Зокрема, Потап трохи заплутався в словах, розповідаючи про свої дві вищі освіти.

Ну і як же без загального фото? Представники клубів, керівництво УПЛ і безпосередні учасники жеребкування.

Загалом, нетривіальне вийшло жеребкування. Інтернет-спільнота відреагувала на такий PR-хід з боку керівництва УПЛ досить неоднозначно. А ви як гадаєте, вийшло у Потапа внести щось новеньке в звичну процедуру?

Потап презентував можливий гімн УПЛ

Траволта збентежений. 6 особливостей українського футболу, які здивували б героя "Кримінального чтива"