УКР РУС

Шахтар – Хоффенхайм – 2:2 – відео голів та огляд матчу

19 вересня 2018 Читать на русском

Шахтар та Хоффенхайм розписали результативну нічию у матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів 2018/2019. Дивіться відео голів.

Вже на старті поєдинку Шахтар – Хоффенхайм на "гірників" очікував "холодний душ".

Шахтар розписав результативну нічию з Хоффенхаймом завдяки фантастичному голу Майкона

Леонардо Біттенкур розрізним пасом вивів Флоріана Грілліча на побачення з Андрієм Пятовим, де австрійський півзахисник без проблем розібрався з голкіпером збірної України та вивів німецьку команду вперед.

Гравці донецької команди не склали руки. Вже на 27-й хвилині, отримавши передачу від Тайсона, Ісмаїлі увійшов у карний майданчик гостей, прибрав захисника та шведою пробив у дальній кут. Рахунок рівний.

Нічийний рахунок тримався недовго. Через 11 хвилин після гола Ісмаїлі, німці знову вийшли вперед. Після навісу з кутового Пятов вирішив піти на перехоплення м'яча, але дозволив випередити себе Нордтвейту. Захиснику залишалось перевести м'яч у пусті ворота.

На 81-й хвилині Майкон, який замінив Алана Патріка, забив просто божевільний гол ударом з-за меж штрафного майданчика. Отримавши передачу від Марлоса, 21-річний бразилець наважився на дальній постріл та поцілив прямісінько у кут воріт Бауманна.

Шахтар – Хоффенхайм: відео гола Грілліча

Шахтар – Хоффенхайм: відео гола Ісмаїлі

Шахтар – Хоффенхайм: відео гола Нордтвейта

Шахтар – Хоффенхайм: відео гола Майкона

Шахтар – Хоффенхайм: огляд матчу