УКР РУС

Шахтар – Фейєнорд – 3:1 – Відео голів та огляд матчу

2 листопада 2017 Читать на русском

Шахтар переміг Фейєнорд у 4 турі групового етапу Ліги чемпіонів 2017/18. Дивіться відео голів та огляд матчу Шахтар – Фейєнорд.

Фейєнорд першим спіймав Шахтар на контратаці, скориставшись відсутністю центрбеків на місці. Не дивно, що Ніколай Йоргенсен, який здійснив шалений спурт у воротарський, без проблем виграв верхову боротьбу.

Шахтар – Фейєнорд: читайте огляд матчу

Та щастя Фейє тривало менше двох хвилин. Фред закинув м'яч з центра поля на Тайсона, Бернард продовжив на Феррейру, і Факундо з другої спроби вразив порожні ворота. Ще за декілька хвилин Марлос з лінії штрафного красиво пробив під поперечину. Хоч снаряд і пролетів по центру, воротар такого не чекав. Бразилець забив свій перший гол у Лізі чемпіонів. А далі Марлос ефектно обігрався у стіночку з Факундо, втоптав фінтом Тапію у газон і перекинув голкіпера.

Шахтар здобуває впевнену перемогу і набирає 9 очок. Команда Фонсеки точно зіграє як мінімум у плей-офф Ліги Європи. А для того, що пройти в 1/8 Ліги чемпіонів Шахтар повинен просто не програти в одному з наступних матчів – у гостях проти Наполі або вдома з Манчестер Сіті.

Ліга чемпіонів. Група F, 4 тур

Шахтар – Фейєнорд – 3:1

Голи: Феррейра, 14, Марлос, 17, 67 – Йоргенсен, 12