УКР РУС

Шахтар – єдиний клуб УПЛ, де не затримують зарплати, – гравець Олександрії Третьяков

18 квітня 2020 Читать на русском

Півзахисник Олександрії Максим Третьяков виступив проти скорочення зарплат через пандемію.

"Ситуація, як і у всіх, ми довіряємо своєму президенту. Завжди готові почекати, якщо потрібно. Найголовніше, що у нас все чесно, навіть якщо є якісь затримки. В Україні немає затримок по зарплаті, напевно, тільки у Шахтаря.

Шаран знайшов підсилення для збірної України

Ми ставимося з розумінням, але, звичайно, ніхто не хоче, щоб йому урізали зарплату. В УПЛ і так вже знизився рівень зарплат. Бачив інтерв'ю хлопців з Шахтаря, які говорять, що готові. Але потрібно розуміти, що це топ-клуб, зовсім іншого рівня заробітки.

Наші хлопці – всі професіонали, працюють, незважаючи на карантин, ніхто не сидить вдома перед телевізором, тримаючи руку в трусах, і заробляє гроші, як багато хто може думати. Кожен тримає себе в формі, у кожного є ім'я, ніхто не хоче потім виходити і виглядати смішно перед уболівальниками.

Кожен гравець в нашій і, впевнений, інших командах тримає себе в формі і повинен отримувати зарплату, яка прописана в контракті. У нас немає такого, що премії більші, ніж зарплата.

Коли людина підписує контракт, є певні обов'язки футболіста перед клубом і навпаки. Вважаю, що не повинні різати зарплати. Тим більше, як платять зарплату у нас. Кожен футболіст не отримує зарплату день в день, завжди чекає, довіряє команді, клубу, керівництву.

Бувають затримки по 2-3 місяці, а то й більше. Тому не треба робити з хлопців якихось нахлібників. Футболіст готовий чекати, щодня виходить на тренування, матчі. Таке ж ставлення має бути і у клубів до футболістів", – сказав Третьяков у Instagram "Футбольний формат".

Нагадаємо, після 23-х турів УПЛ Олександрія розташувалась на 5-й сходинці турнірної таблиці.

Ракицький та інші українці потрапили під гучне скорочення зарплат у Росії, а Сьомін спровокував наїзд екс-тренера Динамо