УКР РУС

"Шахтар" – "Ворскла" та ще 2 недільних матчі 19-го туру УПЛ. Анонс

26 лютого 2017 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс недільних матчів 19-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Зірка" – "Дніпро", "Чорноморець" – "Карпати", "Шахтар" – "Ворскла".

"Зірка" – "Дніпро"

26 лютого. 14:00. Кропивницький. "Зірка"

Головний арбітр: Ігор Пасхал

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

В зимове міжсезоння "Дніпро" не мав права реєструвати нових футболістів, тому у складі дніпрян не з’явилось нових гравців, а от втрати були. Команду Дмитра Михайленка покинула велика кількість футболістів. З тих футболістів, що пішли, в першій половині сезону гравцями основного складу були: Блізніченко, Лучкевич, Політило. Втрата цих гравців – відчутна втрата для "Дніпра".

Склад "Зірки" також змінився, але до команди прийшли: Бруно Вієйра, Есеола і Драченко. Проте Есеола із-за дискваліфікації зіграти не зможе. Також після травми досі відновлюється Максим Ковальов і прийняти участь в цьому поєдинку не зможе.

Складно сказати, хто після перерви буде виглядати краще, але "Зірка" виглядає більш збалансованою і міцною командою.

Орієнтовні склади команд

"Зірка": Паст – Полегенько, Перейра, Кучеренко, Бацула – Драченко, Вієйра де Соуза, Лупашко, Загальський, Сітало – Попов

"Дніпро": Лунін – Адамюк, Сваток, Чеберячко, Польовий – Вакулко, Ротань, Луньов, Когут, Кочергін – Баланюк

"Чорноморець" – "Карпати"

26 лютого. 14:00. Одеса. "Чорноморець"

Головний арбітр: Анатолій Абдула

Телетрансляція на каналі "Уніан", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

В Одесі зустрінуться команди, які вирішують кардинально різні завдання в чемпіонаті. "Карпатам" необхідно зберегти прописку в еліті, в той час як "Чорноморець" досі розраховує на потрапляння в шістку найкращих команд.

Львів’яни добряче попрацювали на трансферному ринку взимку. Найбільш відчутна втрата – трансфер Бланко Лещука до донецького "Шахтаря". Також команду залишив Василь Кравець, який поїхав підкорювати Іспанію. Інші втрати являються менш болісними для "Карпат". А от підсилення в "Карпат" дуже непогане – екс-моряки Боровик і Філімонов. Також до команди приєдналися Дитятьєв і Матвієнко. Повернувся з оренди Гуцуляк, з "Волині" прийшов Хомченко. Також до команди приєдналися два футболісти з латинської Америки.

"Моряки" також не сиділи під час трансферного вікна, склавши руки. І у рядах одеського колективу також є футболіст з команди майбутнього суперника – Артур Карноза. Прийшов також Каплієнко, але є і суттєва втрата – Владислав Калітвінцев, який віднині на правах оренди буде виступати за "Зорю".

Важко визначити фаворита протистояння, проте ризикну припустити, що "Карпати" все ж таки зможуть здобути мінімальну перемогу, навіть не дивлячись на останню позицію в турнірній таблиці.

Орієнтовні склади команд

"Чорноморець": Смородін – Каплієнко, Мартиненко, Хочолава, Люлька – Смірнов, Андрієвський, Карноза, Коркішко, Третьяков – Еліас дос Сантос

"Карпати": Підківка – Мірошніченко, Дитятьєв, Пас, Матвієнко – Філімонов, Чачуа, Худоб’як, Ксьонз, Грисьо – Гуцуляк

"Шахтар" – "Ворскла"

26 лютого. 17:00. Харків. "Металіст"

Головний арбітр: Дмитро Кутаков

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Кому дійсно не повезло, так це полтавській "Ворсклі". Команді Василя Сачка після зимової перерви свій перший поєдинок доведеться провести проти розлюченого "Шахтаря", який на тижні вилетів з Ліги Європи.

"Гірникам" вдалося зберегти кістяк своєї команди зимою. Команду підсилив екс-карпатівець Густаво Бланко Лещук, який одразу ж став основним форвардом Паулу Фонсеки.

"Ворскла" змінилася повністю. Не від хорошого життя полтавчанам довелося розпрощатися з великою кількістю своїх лідерів. Команду покинуло 10 футболістів, 7 з яких були залізними гравцями основи! Так, "Ворскла" запросила інших футболістів до команди: Шарпар, Сарнавський, Мякушко. Але назвати кадрові зміни позитивними аж ніяк не можна.

Напруженої боротьби у цьому матчі очікувати не слід. "Шахтар" зобов’язаний впевнено перемагати, заробляти три очки і робити ще один крок до чемпіонства.

Орієнтовні склади команд

"Шахтар": Пятов – Бутко, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі – Степаненко, Фред, Коваленко, Марлос, Тайсон – Бланко Лещук

"Ворскла": Сарнавський – Сапай, Чеснаков, Даллку, Пердута – Ткачук, Шарпар, Одарюк, Мякушко, Ребенок – Хльобас