УКР РУС

Шахтар – Ворскла: післяматчева прес-конференція Василя Сачка

21 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер Ворскли Василь Сачко прокоментував поразку від Шахтаря (2:4).

Василь Сачко після матчу з Шахтарем (2:4) заявив, що гравці полтавського клубу віддали на полі всі сили, але поступаються "гірникам" за класом.

"Підійшли до гри з проблемами. У нас випало кілька футболістів, у тому числі такі ключові виконавці як Шарпар і Кулач. Отримали шанс інші. Ми боролися зі своїм страхом, не знаю, з чим це пов'язано. У перерві в роздягальні попросили включитися в єдиноборства, боротьбу, і другий тайм вийшов зовсім іншим. Стали грати сміливіше.

У нас із Шахтарем різні швидкості, важко з ними грати. Хлопці робили, що могли. Потрібно визнати, що у Шахтаря довше лавка запасних. На сьогоднішній день ми поступаємося Шахтареві. Це треба прийняти, нічого в цьому немає страшного. Хтось сильніший, хтось слабший. Але як би там не було, не потрібно боятися. Потрібно грати сміливо, як ми сьогодні в другому таймі.

Попереду у нас чотири важливих матчі. Можна їх назвати фінальними. На кожну гру виходимо з метою перемогти. У нас судовий колектив, мені пощастило працювати в такій команді", – цитує Сачка офіційний сайт Ворскли.

Шахтар – Ворскла – 4:2 – відео голів та огляд матчу