УКР РУС

Шахтар – Верес: післяматчева прес-конференція Андрія Демченка

14 травня 2018 Читать на русском

Виконувач обов`язків головного тренера рівненського Вереса Андрій Демченко поділився враженнями після матчу з Шахтарем.

"Ми розуміли, що Шахтар – дуже хороша команда. Сильніша, аніж наша. Шахтар прекрасно контролює м`яч. Тому ми особливо не сподівалися на комбінаційну гру. Покладалися на швидкі контратаки. Намагалися кусатися.

Шахтар – Верес – 1:0 – відео гола та огляд матчу

Далася взнаки непроста дорога і ті казуси, які сталися із командою напередодні матчу. Шахтар мав декілька реальних шансів. Нас здорово виручав Олександр Бандура. Але і ми мали хороші моменти. Тому я дякую хлопцям за гру і самовіддачу. Показали, що можемо грати у футбол...

Я вже говорив у попередніх інтерв`ю. Упродовж останнього часу команда перебувала під значним психологічним тиском. Сталося щось неприємне і ми вирішили, що можливо хтось нам у цьому допоміг.

Зараз шукаємо причину: це харчування, чи хлопці отруїлися десь на заправці. Намагаємося з`ясувати, хто у цьому винен. Я поставив до відома керівництво клубу. Керівництво прийняло рішення повертатися до Львова. Хлопцям, які звернулися за допомогою – була надана уся необхідна допомога. Ставили крапельниці.

Рішення повертатися до Харкова також приймало керівництво клубу. Назад до Львова ми зараз також повертаємося літаком. Після повернення команда отримає два вихідних", – цитує Демченка офіційний сайт Вереса.