УКР РУС

"Шахтар" – "Сталь" і ще 2 недільні матчі 17 туру УПЛ. Анонс

4 грудня 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" представляє анонс недільних матчів 17-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Олімпік" – "Карпати", "Шахтар" – "Сталь", "Зірка" – "Олександрія".

"Олімпік" – "Карпати"

4 грудня, 14:00. Суми, "Ювілейний"

Головний арбітр: Дмитро Кутаков

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

У Сумах відбудеться матч команд з різних частин таблиці. "Карпати" йдуть останніми, а "Олімпік" доволі впевнено йде на високому 4-му місці. Команда Санжара програла лише 1 з останніх 7 матчів у чемпіонаті. До того ж, команда забиває майже у кожному матчі. За ті ж останні 7 поєдинків лише раз "Олімпік" не забив, коли програв "Зорі" (0:2). Це свідчить про непогану роботу команди в атаці. Та й пропускати донецька команда стала менше, ніж на початку сезону.

"Мною цікавилися "Шахтар" і "Динамо". Вільям Роша Батіста – про життя після "Карпат", російську окупацію і Бразилію, яка оплакує "Шапекоенсе"

"Карпати" ж, судячи з усього, вибрались із свого затяжного піке. В останніх матчах команда явно додала у рівні гри. Це позначилось і на результатах: була обіграна "Ворскла" (1:0) та здобута нічия із "Зорею" (2:2). Більше того, перемогу над луганцями команда Дулуба втратила на останній хвилині основного часу після голу Любеновіча зі штрафного. Тому у виїзному матчі з "Олімпіком" львів'яни цілком можуть зачепитись за очки або навіть перемогу.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

5 матчів – 3 перемоги "Карпат", 2 перемоги "Олімпіка".

Орієнтовні склади команд:

"Олімпік": Махарадзе – Олійник, Гришко, Петров, Федорів – Гошкодеря, Богданов – Танчик, Матяж, Гринь – Лисенко.

"Карпати": Підківка – Зубейко, Нестеров, Лобай, Кравець – Мірошніченко, Вербний, Кльоц, Худоб’як, Костевич – Бланко-Лещук.

"Шахтар" – "Сталь"

4 грудня, 17:00. Львів, "Арена Львів"

Головний арбітр: Юрій Грисьо

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

У Львові "Шахтар" прийматиме кам'янську "Сталь". У матчі першого кола "гірники" не без проблем лише мінімально (1:0) перемогли суперника. Зараз команда Фонсеки перебуває у чудовій формі, вигравши останні 9 матчів у всіх турнірах. У них "Шахтар" забив аж 27 голів (в середньому – 3 за матч). Тому захисту команди Галла буде дуже важко стримати натиск атакувальної ланки донецької команди.

"Шахтар" – "Сталь". "Гірники" можуть встановити рекорд УПЛ

Сама ж "Сталь" програла два останні матчі в чемпіонаті, не зумівши наблизитись до "Ворскли" і "Чорноморця", які ведуть боротьбу за потрапляння в першу шістку команд. Втім, за останні 5 поєдинків в чемпіонаті більше поразок не було: команда двічі перемогла та одного разу зіграла внічию. Нещодавно кам'янці змогли нав'язати боротьбу "Динамо" на "Олімпійському", мінімально програвши 1:2. Тому і в матчі проти лідера вони здатні здивувати.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

3 матчі – 2 перемоги "Шахтаря", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Шахтар": Пятов – Бутко, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі – Степаненко, Фред – Марлос, Коваленко, Тайсон – Борячук.

"Сталь": Паньків – Пашаєв, Іщенко, Стаменковіч, Воронін – Г. Малакян, Каленчук, Кузик, Е. Малакян, Мисик – Комваліус.

"Зірка" – "Олександрія"

4 грудня, 19:30. Запоріжжя, "Славутич Арена"

Головний арбітр: Анатолій Абдула

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Дербі Кіровоградської області відбудеться не у Кропивницькому, а в Запоріжжі. Причиною цього став незадовільний стан газону на домашньому стадіоні "Зірки" через погані погодні умови. Таким чином, кропивницька команда не отримає перевагу хоча б за рахунок домашнього поля. А це важливий для них аспект, адже 11 із своїх 14 очок команда здобула саме вдома. До того ж, "Зірка" перебуває не у найкращій формі, програвши 4 з останніх 5 матчів в УПЛ.

Фаворов: Матч проти "Олександрії" – це один із ключових моментів усього сезону

У олександрійців же, навпаки, справи йдуть значно краще. Команда йде в єврокубковій зоні на 5-му місці. А в останніх 9 поєдинках чемпіонату програла лише одного разу, лідеру "Шахтарю" (1:2). Шарану вдалось знайти баланс у грі своєї команди, яка не робить ставку лише на оборону чи атаку. У матчі першого кола "Олександрія" розгромила "Зірку" 4:0, і не проти здобути другу перемогу у сезоні над принциповим суперником.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

1 матч – 1 перемога "Олександрії".

Орієнтовні склади команд:

"Зірка": Паст – Баєнко, Ковальов, Перейра, Бацула – Лупашко, Загальський – Щедрий, Фаворов, Сітало – Мойя.

"Олександрія": Новак – Чеботаєв, Басов, Шендрік, Цуріков – Старенький, Банада – Козак, Пономар, Полярус – Яремчук.

Коні, трактори і вертольоти. 5 оригінальних способів підготовки футбольних полів в Україні взимку