УКР РУС

"Шахтар" - "Реал". Післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу

26 листопада 2015 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу на післяматчевій прес-конференції прокоментував гру своєї команди у поєдинку Ліги чемпіонів проти "Реала".

"Важливий момент у грі - це останні 20 хвилин. Вихід Тайсона розбудив всіх атакувальних гравців. Мені сподобався характер матчу в останні 20 хвилин. В цілому, те, що я говорив, так і вийшло. Головне було не робити помилок, але сталося навпаки, тому нам забили голи. Дурний перший гол, дурний і другий. "Реал" після цього, звичайно, почав контролювати гру. З моральним духом у нас не все гаразд. Опускаємо руки, коли пропускаємо гол, а особливо - два.

Азеведо сьогодні більше брав участь в атакувальних діях та майже не відпрацьовував у захисті. Степаненко зіграв добре. Додали ще одного атакувального гравця - Дентінью. Звичайно, відсутність Срни та Кучера була відчутною. Якщо "Реал" може знайти рівноцінну заміну своїм гравцям, то ми ні. Ми можемо, звичайно, замінити, але на гравців, які мають значно менше досвіду.

На жаль, Гладкий не гравець для контратаки, хіба що, якщо є вільні зони. Я чекав, що він буде більше рухатися на передній лінії. Були деякі моменти, але цього мало. Втім не можна сказати, що Гладкий сьогодні зіграв на неналежному рівні.

Чекаємо більшого від Феррейри. Сподіваємося, що він себе ще покаже. У наступному матчі він буде грати. На жаль, Феррейра цілий рік вже втратив, і нам поки що не допомагає. Якщо ні, то є ще Едуардо. Він швидкий гравець, який бере участь у комбінаціях. Також відзначу, що у П’ятова є досить багато помилок, коли він грає з топовими клубами Європи.

Ракицький? Зіграв слабо, не так, як ми очікували. Надто нервувався. Три-чотири перші м’ячі віддав супернику. Щось жестикулює, пояснює. Він вже не юнак, а гравець національної збірної. Хочеться, щоб він поводився, як лідер, а не демонстрував свої капризи", - розповів Луческу", - сказав Луческу.

Читайте також:

"Шахтар" по-бойовому поступився "Реалу"

Топ-7 висновків із матчу "Шахтар" - "Реал": солодкі хлопчики для Роналду