УКР РУС

"Шахтар" – "Олімпік" і ще два п'ятничні матчі 22-го туру УПЛ. Анонс

17 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

"Футбол 24" представляє анонс матчів 22-го туру української Прем'єр-ліги, що відбудуться в п’ятницю. В рамках цього ігрового дня зустрінуться: "Дніпро" – "Карпати", "Динамо" – "Чорноморець", "Шахтар" – "Олімпік".

"Дніпро" – "Карпати"

17 березня. 17:00. Дніпро. Стадіон "Дніпро-Арена"

Головний арбітр: Дмитро Кутаков

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

"Карпати" в останніх двох матчах здобували перемоги, чого з львів’янами давно не траплялося. Команда Олега Дулуба поволі знаходить свою гру і починає демонструвати результат. Колектив у "левів" міцний і 10-а сходинка не виглядає вершиною можливостей львів’ян.

"Дніпро" ж навпаки, не дивлячись на всі труднощі в клубі і дефіцит кадрів, здобуває нічийні результати від туру до туру. Слід відзначати, що у дніпрян після дискваліфікації повертається Руслан Ротань.

Як кажуть "на папері", "Карпати" виглядають міцніше за свого опонента, але не слід виключати, що підопічні Дмитра Михайленка здобудуть чергову нічию.

Орієнтовні склади

"Дніпро": Лунін – Адамюк, Сваток, Лопирьонок, Чеберячко, Влад – Ротань, Вакулко, Кочергін – Довбик, Баланюк

"Карпати": Боровик – Ксьонз, Матвієнко, Дитятьєв, Нестеров, Вербний – Філімонов, Голодюк, Кльоц, Худоб’як – Гладкий

"Динамо" – "Чорноморець"

17 березня. 19:00. Київ. НСК "Олімпійський"

Головний арбітр: Катерина Монзуль

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Київське "Динамо" в минулому турі дещо несподівано програло кропивницькій "Зірці" з рахунком 0:2. Кияни вже можуть попрощатися з золотими медалями, але реабілітуватися перед рідними вболівальниками в матчі проти "Чорноморця" просто зобов’язані. Тим паче не так далеко у турнірній таблиці розташувалась "Зоря".

Не слід очікувати відкритого футболу від одеситів, тому динамівцям буде вкрай важко знов пробиватися через щільну оборону суперника.

Особливого інтересу до цього поєдинку додають чутки, щодо майбутнього головного тренера "Динамо" Сергія Реброва у випадку невдачі.

Столичний колектив – фаворит цього протистояння, але так було і в минулому турі в матчі проти "Зірки". У будь-якому випадку киянам необхідно урізноманітнювати свою гру попереду для того, щоб забивати голи у ворота команд, які обирають тактику грати від оборони.

Орієнтовні склади

"Динамо": Рудько – Морозюк, Віда, Пантіч, Кадар – Рибалка, Сидорчук, Буяльський, Ярмоленко, Гонсалес – Бєсєдін

"Чорноморець": Каневцев – Люлька, Хочолава, Аблітаров, Каплієнко – Смірнов, Ковалець, Андрієвський, Коркішко, Кабаєв – Хобленко

"Шахтар" – "Олімпік"

17 березня. 19:00. Харків. ОСК "Металіст"

Головний арбітр: Євген Арановський

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

"Шахтар" в цьому календарному році в українській Прем’єр-лізі здобув три перемоги, кожна з яких донеччанам далася дуже непросто. У цих іграх, з рештою і в поєдинках проти "Сельти", "гірники" марнували багато гольових нагод, чого не було в осінній частині сезону. Можливо, команда тільки набирає хід і налагоджує свої ігрові зв’язки в атаці.

В матчі проти "Олімпіка" легкої прогулянки підопічним Паулу Фонсеки очікувати не слід. Скоріше за все донецьке дербі буде протікати за сценарієм матчу "Динамо" – "Олімпік" (1:0), де "Шахтар" зуміє дотиснути свого суперника. Не можна виключати, що "Шахтар" може здобути впевнену перемогу, якщо зуміє забити швидкий гол. Тим більше в цьому матчі у "Олімпіка" не зможуть з різних причин грати: Богданов, Моха і Гринь.

Орієнтовні склади

"Шахтар": Пятов – Срна, Ракицький, Кучер, Ісмаїлі – Степаненко, Коваленко, Марлос, Тайсон, Бернард – Бланко Лещук

"Олімпік": Махарадзе – Парцванія, Гришко, Іллой-Айєт, Немчанінов – Цимбалюк, Брікнер, Гошкодеря, Поступаленко, Шестаков – Матяж

Кропивницькі майстри штрафних ударів, вольова перемога "Олімпіка", курйозний гол Васіна. 6 головних підсумків 21-го туру УПЛ

, а також у Viber