УКР РУС

"Шахтар" – "Олександрія" і ще 3 недільні матчі 3-го туру УПЛ. Анонс

7 серпня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" представляє анонс недільних матчів 3-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Олімпік" – "Зірка", "Ворскла" – "Карпати", "Шахтар" – "Олександрія", "Зоря" – "Чорноморець".

"Олімпік" – "Зірка"

7 серпня, 17:00. Кропивницький, стадіон "Зірка"

Головний арбітр: Дмитро Кутаков

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Олімпік" в сьогоднішньому матчі є лише номінальним господарем, адже ще раніше стало відомо, що прийматиме поєдинок "Зірка" на своєму стадіоні у Кропивницькому. Таке рішення було прийняте на прохання керівництва "Олімпіка", адже клуб зараз відчуває певні труднощі із можливістю приймати домашні ігри на стадіоні ім. Баннікова в Києві.

"Олімпік" в минулому турі оформив неймовірний камбек із "Волинню", відігравши 2 м'ячі. Такі матчі зазвичай допомагають отримати додаткову впевненість в своїх силах, адже команда проявляє характер. Сьогодні донеччани знову гратимуть непростий поєдинок на полі суперника. До слова, "Зірка" свій останній матч в чемпіонаті відіграла на достатньо високому рівні, і, можна сказати, створила сенсацію, вирвавши нічию у луганської "Зорі". Господарі будуть так само мотивовані продовжити свою домашню серію ігор без поразок.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України (Перша ліга):

6 матчів – 3 перемоги "Олімпіка", 2 перемоги "Зірки", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Олімпік": Махарадзе Барановський, Іллой-Айєт, Петров, Парцванія Гошкодеря, Шестаков Федорів, Поступаленко, Драченко Матяж.

"Зірка": Паст Бацула, Ковальов, Кучеренко, Саєнко Щедрий, Гавриш, Загальский, Лупашко Сітало, Чичиков.

"Ворскла" – "Карпати"

7 серпня, 19:30. Полтава, стадіон "Ворскла" ім. О. Бутовського

Головний арбітр: Анатолій Абдула

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Полтавчани зараз перебувають не в найкращому психологічному стані. Поразка від "Олександрії" в чемпіонаті, а також єврокубкове фіаско із "Локомотивою" навряд чи посприяють гарному настрою гравців "Ворскли". Але потрібно швидше повертатися до реалій і не втрачати контроль над ситуацією в українських турнірах, адже команда ставить перед собою завдання потрапити до верхньої шістки за підсумками чемпіонату.

"Карпати" зі стартових турів почали демонструвати досить якісну гру. Помітно, що тренерський штаб знає, що робити з футболістами, має стратегію розвитку команди і поступово втілює плани в життя. Звичайно, поки не все виходить, але навіть поразка в минулому турі від "Динамо" не мала ознак байдужості. Футболісти показали достойну гру з чемпіоном України, а в сьогоднішньому матчі з більш-менш рівним суперником мають чудові шанси здобути важливі 3 очки, аби вийти в "плюс" у турнірній таблиці.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

36 матчів – 14 перемог "Ворскли", 11 перемог "Карпат", 11 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Ворскла": Шуст Сапай, Чеснаков, Дитятьєв, Пердута Кобахідзе, Скляр, Ткачук, Зарічнюк Коломоєць, Хльобас.

"Карпати": Підківка Ксьонз, Лобай, Нестеров, Кравець Новотрясов, Чачуа Худоб'як, Костевич, Мірошниченко Бланко-Лещук.

"Шахтар" – "Олександрія"

7 серпня, 19:30. Львів, "Арена Львів"

Головний арбітр: Сергій Березка

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Сьогодні зіграють між собою два колективи, які нещодавно розчарували результатами в єврокубкових змаганнях. І якщо від "Олександрії" успіху з "Хайдуком" мало хто очікував (особливо після домашніх "0:3"), то "Шахтар" просто шокував вильотом із Ліги чемпіонів після поразки від скромного "Янг Бойз". Але що тут поробиш, потрібно збирати сили і бажання докупи, аби не пустити вперед конкурентів по турнірній таблиці.

У "Шахтаря" досі відбуває дискваліфікацію Бернард, тож Фонсеці знову випаде експериментувати зі складом в півзахисті і атаці. Чи зробить наставник висновки зі швейцарського фіаско – дізнаємось вже сьогодні. А "Олександрії" варто обережно поставитися до гри, адже засмучені донеччани більше за все захочуть "відірватися" на тому, хто перший потрапить під руку. Цей фактор може і допомогти олександрійцям, адже надмірне бажання суперника буде відкривати зони для контратак.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

8 матчів – 8 перемог "Шахтаря".

Орієнтовні склади команд:

"Шахтар": Пятов Срна, Ордець, Кривцов, Ісмаїлі Марлос, Фред, Степаненко, Тайсон Едуардо, Дентіньо.

"Олександрія": Новак Чеботаєв, Басов, Шендрик, Путраш Запорожан, Банада Старенький, Леонов, Цуріков Пономар.

"Зоря" – "Чорноморець"

7 серпня, 19:30. Запоріжжя, стадіон "Славутич-Арена"

Головний арбітр: Олександр Іванов

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Зоря" в минулому турі втратила 3 очки в Кропивницькому, але сьогодні буде налаштована взяти своє. Домашня зустріч із "моряками" не має стати для підопічних Вернидуба чимось надважким. Однак питання викликає позиція нападника, яку тренерський штаб поки що остаточно не закріпив за кимось із гравців. Але стовідсотково можна сказати, що експеримент із Петряком на вістрі наставник луганчан повторювати не буде, адже для Івана кращого місця, аніж на фланзі, не знайти.

"Зоря" перевела Бонавентуре в дубль і намагається підсилитись форвардом "Шахтаря"

"Чорноморець" поки що не може потішити своїх прихильників ані яскравою грою, ані результатом. Одразу пригадується минулий сезон, коли команда втрачала очки не тільки з лідерами, а і більш-менш рівними за силою суперниками. Звичайно, в минулому матчі з "Шахтарем" від підопічних Бабича не варто було очікувати феєрії, але ми всі також чудово пам'ятаємо нічию "Чорноморця" з "гірниками" минулого сезону, яка принесла чемпіонство "Динамо". Чи зможуть одесити знайти свою гру в нинішньому розіграші турніру – питання, на яке частково відповість поєдинок із "Зорею".

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

26 матчів – 8 перемог "Зорі", 14 перемог "Чорноморця", 4 нічиї.

Орієнтовні склади команд:

"Зоря": Шевченко Сухоцький, Сіваков, Форстер, Каменюка Гордієнко, Гречишкін Петряк, Любеновіч, Караваєв Квасов.

"Чорноморець": Боровик Люлька, Петько, Хочолава, Азацький Філімонов, Куценко Калітвінцев, Кабаєв, Коркішко Хобленко.